Njut av det goda livet

Nytta & nöje sedan 1705

RONNEBY BRUNN

Träning

Fitness Club

Gymmet är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning men också för möjlighet till träning med fria vikter. Vi erbjuder löpband, motionscyklar och en roddmaskin för konditionsträning.

Utegym

Strategiskt placerat i Brunnsparken, utmed gång- och cykelväg, i anslutning till motionsslinga. Här kan du promenera, jogga och träna medans barnen kan leka på lekplatsen alldeles bredvid.

Yoga

Att yoga är ett ypperligt sätt att röra på kroppen utan att stressa den. Återhämtning, stilla reflektion, glädje, rörelse och energi. I denna klass varvar vi stående, sittande och avslutande positioner i lugnt tempo med fokus på andning.

ATT MÖTAS I NY TAPPNING

Företagsträning

När ni lägger er konferens, After Work eller frukost-/lunchmöte på Ronneby Brunn Hotell, varför inte ta det ett steg längre? Börja eller avsluta dagen med att tillsammans med oss köra ett gott träningspass eller helt enkelt bara ta en paus i dagen och fylla på med härlig energi genom rörelse – vi skräddarsyr helt efter era önskemål. Att träna tillsammans är avskalat, prestigelöst och skapar en grym gruppdynamik. Barriärer rivs och relationer byggs. Sist men inte minst så är det kul – Glädje skapar kreativitet!

Ronnebybrunn Traning Företagsträning
Ronnebybrunn Traning Friskvård
BLI DEN BÄSTA VERSIONEN AV DIG SJÄLV

Friskvårdsbidrag

Vet du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss? Bidragen gäller som betalning för all typ av träning och massage (exakt vad du kan använda bidraget till styrs av din arbetsgivare). Så vill du till exempel köpa ett träningskort och träna på vårt gym går det alldeles utmärkt.

För gäster

Har du förmånen att delta i konferens hos oss, eller njuter av vårt spa så hoppas vi att du också unnar dig ett besök i vår Fitness Club!

Bli medlem

För icke boende på hotellet som önskar närvara på pass eller utnyttja vårt gym, finns det möjlighet att köpa träningskort med spa och därmed bli medlem.

Aktiviteter

Vi har en hel uppsättning aktiviteter att erbjuda och hoppas såklart att något ska passa just dig och ditt sällskap.

RONNEBY BRUNN

Bli den bästa versionen av dig själv

Vår filosofi och ständiga ambition är att erbjuda alla en inbjudande och genomtänkt plats för träning och hälsosam livsstil- oavsett vem du är eller hur dina mål ser ut.
Vårt mål är att hjälpa dig att fungera som en helhet, såväl kroppsligt som mentalt. När hela du fungerar på rätt sätt, i balans med livet och din egen kropp, har du kraft att stå emot skador och utmattning samt har fått metoder du kan dra nytta av i din vardag och när du möter större utmaningar.

Kroppsligt handlar det om stabilitet, rörlighet, god balans och kondition.
Mentalt betyder det att se till att reducera stress och ge dig tid för avslappning och återhämtning så att du kommer i balans med dig själv och dina energier.

RONNEBY BRUNN

Gå med i Lobbyn och få 200 kr rabatt på nästa bokning.

Gäller endast nybokningar vid anslutning till Lobbyn.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.