fbpx

Svenska möten

Ronneby Brunn har fått äran att vara utvald av Svenska Möten, en erkännelse som markerar dess position som en ledande mötesanläggning i Sverige. Detta innebär inte bara en kvalitetsstämpel för anläggningen utan också en garanti för dig som kund om att Ronneby Brunn uppfyller höga krav på kvalitet och service, enligt Svenska Mötens noggranna klassificeringssystem.
 
Svenska Möten är en sammanslutning av expertorganisationer som specialiserar sig på möten och konferenser. Deras huvudsakliga mål är att hjälpa företag och organisationer att utvecklas genom att maximera potentialen i det personliga mötet. Sedan starten 1981 har organisationen vuxit till att ägas gemensamt av Ronneby Brunn och cirka 140 andra noggrant utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Alla dessa anläggningar är miljömärkta, antingen med Svanen eller Green Key, vilket återspeglar vårt gemensamma engagemang för miljön och en hållbar framtid. Ambitionen är att göra det enklare för dig att hitta och boka de mötesplatser som inte bara möter dina specifika behov utan också som bidrar till en positiv social och miljömässig påverkan.
 
Vad innebär detta för dig som planerar ett möte eller en konferens? Det innebär tillgång till Ronneby Brunns exceptionella faciliteter och service, stärkt av Svenska Mötens kvalitetsgaranti. Vi erbjuder ett brett utbud av mötesrum och konferenslokaler, anpassade för allt från intima styrelsemöten till stora företagsevenemang, kompletterade med den senaste tekniken för smidig kommunikation och presentation. Vår erfarna personal ser till att varje detalj är genomtänkt, från mat och dryck till logistik och teknisk support, så att ni kan fokusera på ert mötes agenda och mål.
Kick-Off på Ronneby Brunn

Boka ert uppstartsmöte efter sommaren med spa-konferens!

Ronnebybrunn Hybridmöten 1x

Fyll i formulär

Ta kontakt med oss!

Lämna din e-post så hör vi av oss inom 48h till dig!