fbpx

Garden Spa

Spa på Ronneby Brunn

Stig in i en atmosfär fylld med harmoni. Ta ett härligt dopp i vår inomhuspool, ge dina fötter den omtanke de förtjänar i våra fotbad eller ge dig ut med ett glas bubbel i en av våra jacuzzi. Oavsett vad du väljer får du som gäst chansen att komma bort från bruset när du kommer hit. Här på Garden spa står hälsa, lust och avkoppling i fokus. 

Ronnebybrunn Spa Bild
Ronnebybrunn Spa Paket Bsk
Ronnebybrunn Spa Hero
Ronnebybrunn Spa Hero 8
Ronnebybrunn Spa Hero 9
Ronnebybrunn Spa Dagspapaket

Utvalda paketerbjudanden

Food, Drinks & Spa

Unna dig det lilla extra för att du är värd det!

Upptäck mer

Behandlingar

Entré & Öppettider

Lokala Evenemang

Lobbyn

Vill du vara uppdaterad med vad som händer hos oss på Ronneby Brunn samt få unika erbjudande?

Gå med i vår kundklubb Lobbyn, just nu får du dessutom 200 kr välkomstrabatt på din nästa bokning!

Att göra på Garden Spa

Vanliga frågor & svar

I vissa paket ingår det och i andra inte. Vi uppmuntrar alltid till att gästerna ska få en valfrihet om man ska betala för en tjänst eller inte och vill man ha kan man alltid hyra till på plats. Detta för att ge dig det bästa priset och valfriheten.

Testa att gå ut ett steg och prova igen. Alla paket är styrda till specifika datum, kolla så paketet gäller under det datumet du valt. Ett annat vanligt förekommande problem är att man fyllt i felaktigt antal personer per rum och då ser det ut som det är fullt. Vi finns behjälpliga på telefon dygnet runt om ni önskar hjälp 0457-75000 eller info@ronnebybrunn.se

Vår, höst och vinter så ingår entré till spa i nästan alla paket ( se just ditt bokade paket gällande innehåll, likaså på avresedag, olika tider kan förekomma, kolla innan för att få info) för alla som bokar direkt via oss eller som har det i sitt avtal.
Under sommaren när badlandet är öppet så ingår istället entré till det, samma som ovan ( se just ditt bokade paket : de som bokar direkt via oss eller har det i sitt avtal.

Vi har standard enkel, standard dubbel, superior dubbel, familjerum och 2 olika typer av sviter.

Vi vill gärna tillgodose både barnfamiljer och gäster som söker lite mer lugn och ro. Därav har vi valt att ha en begränsad tillgång till spa för barn under vissa tider. Se gärna mer info under fliken spa: entré och öppettider.

Olika paket har olika incheckningstider, se just ditt bokade paket.

Hotellet har fri parkering för hotellets gäster.

Husbilsparkering vid ev. övernattning finns vid golfklubben, ca 600 meter från hotellet.
Se Ronneby Golfklubbs hemsida, flik ställplats.

Ronnebybrunn Spa Vanligafrågorochsvar