Här på Ronneby Brunn serverar vi en god och vällagad lunchbuffé med salladsbord och bröd med en varierad matsedel som byts vecka för vecka. Vi erbjuder även alltid ett vegetariskt alternativ.
Mån-Sön 12.00-14.30
Vuxen: 149:-
Pensionär: 119:-
Barn 0-12 år: 85:-
Pannbiff med skysås, lingonsylt och kokt sommarpotatis.
Pasta Carbonara med parmesan.
Bulgur med rostade kikärtor, grönsaker och sweet chilicrème.
Asiatisk kycklinggryta med röd curry, limeblad, bambu och kokosmjölk, samt jasminris.
Husets krämiga korv stroganoff med ris.
Quorngryta med gul curry, limeblad, bambu och kokosmjölk, samt jasminris.
Pocherad torsk med skaldjurssås och kokt svensk färskpotatis.
Brunnens hemlagade lasagne med lök & tomatsallad.
Vegetarisk lasagne med lök & tomatsallad.
Helstekt kotlettrad med svampsås och svensk färskpotatis.
Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och svensk färskpotatis.
Chiabakad aubergine med belugalinser och rödbetspuré-
Ugnsbakad kycklingfilé med en krämig dragonsås och rostade rotfrukter.
Pannkakor med sylt och vispgrädde.
Quornfilé med dragonsås och rostade rotfrukter.
Chili con carne serveras med ris och nachos.
Ugnsgratinerad falukorv med husets potatismos.
Chili sin carne med ris och nachos.
Pocherad Alaskafilé med brynt smör, räkor, riven pepparrot och kokt sommarpotatis.
Ost & skinkfylld kalkonschnitzel med bearnaisesås och rostad potatis.
Tortellini fylld med quinoa och spenat, serveras med tomatsås.
Ugnsbakat kycklingbröst med en krämig currysås och ångat jasminris.
Korv stroganoff med ångkokt ris.
Quornfilé med currysås och jasminris.
Helstekt kotlettrad med bearnaisesås och rostad färskpotatis.
Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och svensk färskpotatis.
Örtbakad spetskål med bönpuré och rostad färskpotatis.
Krämig biffgryta med primörer och kokt färskpotatis.
Pannkakor med sylt och vispad grädde.
Tortellini fylld med quinoa och spenat, serveras i tomatsås.
Pocherad kolja med räkhollandaise och kokt färskpotatis.
Ost & skinkfylld kalkonschnitzel med bearnaisesås och rostad potatis.
Rostad pumpa med kikärtor och tomat.
Örtbakad fläskkarré serveras med ratatouille och rostad sommarpotatis.
Brunnens hemlagade lasagne med lök & tomatsallad.
Vegetarisk lasagne med lök & tomatsallad.
Fisk Bordelaise med kapris, kall örtcrème och kokt färskpotatis.
Ugnsgratinerad falukorv med husets potatismos.
Chiabakad aubergine med belugalinser och rödbetspuré.
Ugnsgratinerad kassler med en krämig svampsås och rostad färskpotatis.
Pasta Bolognese.
Quornfilé med stekta grönsaker och svampsås.