fbpx

Frågor och Svar

Nedan kan du läsa om våra vanligaste frågor och svar på Ronneby Brunn. Om du har specifika frågor går det bra att ta kontakt med oss på 0457-750 00 eller info@ronnebybrunn.se

Vanliga frågor & svar

Nej badland ingår bara i våra paket. Det ingår inte om du köper via Booking och Hotels Etc. Badbiljett finns att köpa på plats.

I vissa paket ingår det och i andra inte. Vi uppmuntrar alltid till att gästerna ska få en valfrihet om man ska betala för en tjänst eller inte och vill man ha kan man alltid hyra till på plats. Detta för att ge dig det bästa priset och valfriheten.

Testa att gå ut ett steg och prova igen. Alla paket är styrda till specifika datum, kolla så paketet gäller under det datumet du valt. Ett annat vanligt förekommande problem är att man fyllt i felaktigt antal personer per rum och då ser det ut som det är fullt. Vi finns behjälpliga på telefon dygnet runt om ni önskar hjälp 0457-75000 eller info@ronnebybrunn.se

Familjerum finns men om ni är fler än 4 personer som behöver mer är 4 bäddar, ber vi dig ringa oss på 0457-75000 så hjälper vi med er bokning på bästa sätt.

Vår, höst och vinter så ingår entré till spa i nästan alla paket ( se just ditt bokade paket gällande innehåll, likaså på avresedag, olika tider kan förekomma, kolla innan för att få info) för alla som bokar direkt via oss eller som har det i sitt avtal.
Under sommaren när badlandet är öppet så ingår istället entré till det, samma som ovan ( se just ditt bokade paket : de som bokar direkt via oss eller har det i sitt avtal.

Vi har standard enkel, standard dubbel, superior dubbel, familjerum och 2 olika typer av sviter.

Ja, vi har ett lekrum och ett mindre gamingroom med playstation.

Vi vill gärna tillgodose både barnfamiljer och gäster som söker lite mer lugn och ro. Därav har vi valt att ha en begränsad tillgång till spa för barn under vissa tider. Se gärna mer info under fliken spa: entré och öppettider.

Olika paket har olika incheckningstider, se just ditt bokade paket.

Hotellet har fri parkering för hotellets gäster.

Husbilsparkering vid ev. övernattning finns vid golfklubben, ca 600 meter från hotellet.
Se Ronneby Golfklubbs hemsida, flik ställplats.

Nej, det är inte gratis utan kostar 400:- / natt.

Du anmäler din vistelse i receptionen. 

Inget uppvisande av kvitto eller biljett kommer du att bli avvisad från parkeringen.

Husbilsparkering vid ev. övernattning finns vid golfklubben, ca 600 meter från hotellet.
Se Ronneby Golfklubbs hemsida, flik ställplats.

Ronnebybrunn Familj Frågor