fbpx

Lucianoz 28 Sep

Har du missat Lucianoz i Melodifestivalens fantastiska mellanakt? Oroa dig inte! Nu får du chansen att uppleva hans enastående talang live på Ronneby Brunn den 28 September och fördjupa dig i en oförglömlig dansbandsupplevelse.

Lucianoz, känd för sin unika röst och charmiga scenframträdande, kommer att ta scenen med storm och leverera en show fylld med energi och musikalisk mångfald. Det blir en kväll där varje ton bär på en känslomässig tyngd och varje steg på scenen är en konstform i sig.

För att göra din upplevelse ännu mer magisk, erbjuder vi ett exklusivt nöjespaket som inkluderar allt du behöver för en perfekt dag och kväll. Bo bekvämt på Ronneby Brunn, koppla av i vårt spa och avnjut en utsökt 3-rätters middag innan du tar plats för att njuta av Lucianoz spektakulära show.

Det här är mer än bara en konsert. Det är en helhetsupplevelse som förenar bekvämlighet, avkoppling och musikalisk magi. Boka ditt nöjespaket redan idag och låt oss skapa minnen som varar livet ut på Ronneby Brunn!
Lucianoz

Paketet

Unna dig en heldag och kväll med vårt nöjespaket på Ronneby Brunn, den 28 Sep. Kom bort från vardagens bekymmer och låt oss skämma bort er med en omsorgsfullt planerad upplevelse där avkoppling och nöje går hand i hand. Boka hela paketet och låt oss skapa en minnesvärd dag och kväll fylld med musik och underhållning.

Detta ingår i paketet

Pris:

1 795:- / person

Lobbyn

Gå med i Lobbyn så får du 200 kr välkomstrabatt på din nästa bokning!