fbpx

Trollys barnklubb

Trollys Barnklubb på Ronneby Brunn är en förtrollad plats där barnens skratt och glädje står i centrum. Här förvandlas varje dag till en fest fylld med lek, upptäckter och magiska stunder tillsammans med vår älskade och energiska maskot, Trolly. Här får varje barn chansen att uppleva nya äventyr, lära känna nya vänner och ta med sig hem magiska minnen.

Ronnebybrunn Familj Trolly

Underhållning med Trolly

När Trolly är på plats förvandlas Ronneby Brunn till en festplats för de små. Trolly, vårt snälla maskot, leder barnen genom roliga och engagerande aktiviteter som femkamp, skattjakt och tipsrundor. Dessa lekar är utformade för att underhålla, engagera och utbilda barnen i en lekfull miljö.

Särskilda tider för lov och helger

Trollys Barnklubb vidgar sitt äventyr under skollov med utökade öppettider och dagliga besök av Trolly. Dessa perioder erbjuder extra aktiviteter och evenemang, vilket skapar perfekta tillfällen för familjer att njuta och skapa glada minnen tillsammans. Varje dag avslutas med ett mini disco där både barn och föräldrar kan släppa loss på dansgolvet i en festlig atmosfär.

Måltider som delas med glädje

Måltider på Trollys Barnklubb är All inclusive och en integrerad del av dagens äventyr. Vi erbjuder barnen uppfriskande läsk till maten och en välkomnande gratis glass som en svalkande behandling efter lekfulla aktiviteter. Vår spännande lunch- och kvällsbuffé är fylld med barnvänliga rätter som håller energinivån uppe från morgon till kväll.

Spel och skoj året om

Vårt Game Center och Trollys Lekrum är öppna större delen av året och erbjuder en mångfald av spel och lekaktiviteter. Från bollhav till klätterställningar och spelkonsoler, finns här något för varje barn. Under skolloven utökar vi aktiviteterna och säkerställer att alla barn har oändliga möjligheter till skoj och spel.

Skapa oförglömliga familjeminnet på Trollys Barnklubb

Trollys Barnklubb på Ronneby Brunn är mycket mer än en barnklubb — det är en plats där familjer kan skapa oförglömliga minnen. Med Trolly i spetsen erbjuder vi en barnvänlig oas där varje dag är ett nytt äventyr, fyllt med lek, skratt och kärlek. Boka er familjevistelse hos oss idag och låt era barn uppleva det bästa av Trollys Barnklubb, där fantasin blomstrar och glädjen aldrig tar slut!
Ronneby Brunn

Som utomlands, Fast Hemma