fbpx

Att göra på Ronneby Brunn

Välkommen till Ronneby Brunn och sydöstra Svergies största resort – där det är som utomlands, fast hemma. Hit valfärdar familjer varje sommar fullt med aktiviteter och All Inclusive för barn upp till 12 år. Här finns en av Sveriges största terrasser där vi serverar god mat i alla former och goda drinkar för alla vuxna.

Som utomlands, fast hemma

Äventyrsbad

Känn spänningen när du susar ner för vattenrutschkanorna, eller koppla av i varmpool med masserande bubbelstrålar. Med en 25 meter lång bassäng för simning och motion, en långgrund strand och en lagun med fasta uthopp finns det något för alla här.

Ronnebybrunn Sommar Hero 3

Terrassen

En smak av sommarsemester hemma i Sverige. Njut med vänner och familj på Terrassen med nygrillat på tallriken eller kanske den perfekta pizzan och vadvore sommar utan glass? Här finns stora glassar, mjukglass och slushies. 

Trollys barnklubb

Trolly Barnklubb är All inclusive för bar-nen med läsk till maten och en gratisglass att svalka sig med efter lek ochbus. Det blir fullt av aktiviteter medTrolly såsom lekar, pyssel och mycketmer.

Terrassen

Varmt välkommen till Terrassen för god mat, dryck, glass och underhållning på kvällen!

Sommarens aktiviteter

Sommar på Ronneby Brunn

Som utomlands, fast hemma - Boka ditt sommarpaket idag!

Ronnebybrunn Sommar Karta

Avstånd till Ronneby Brunn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Från Ronneby Tågstation är det 2 km gång till Ronneby Brunn.

Ronneby Airport ligger 1 mil från Ronneby Brunn och flyger från Bromma och Landvetter.

Erbjudande

Just nu har vi minst 20% rabatt på utvalda datum i Juli! Passa på att boka!