fbpx

Garden Spa

Välkommen till Garden Spa på Ronneby Brunn, där avkoppling och professionellt engagemang möts för att skapa en unik konferensmiljö. Beläget i hjärtat av vårt historiska hotellområde, erbjuder detta spa en perfekt symbios av lugn och produktivitet. Här kan ni kombinera intensiva konferenssessioner med stunder av total avslappning, vilket gör det till en optimal plats för både personlig återhämtning och yrkesmässig utveckling. Garden Spa är utformad för att främja välbefinnande genom en rad inomhus- och utomhusfaciliteter som berikar både kropp och sinne.
Ronnebybrunn Moten Spakonferens

Upptäck Garden Spa

Inomhusfaciliteter för återhämtning

Inom Garden Spa’s lugna väggar hittar ni en rad avkopplande faciliteter. Välj mellan en mängd behandlingar som utförs av våra kvalificerade terapeuter, inklusive lyxiga ansiktsbehandlingar och djupgående kroppsmassager. En av höjdpunkterna är vårt ångbastuområde som erbjuder en värmande upplevelse som mjukar upp muskler och öppnar upp sinnena, perfekt efter en lång dag av möten och diskussioner. Vårt bubbelbad och den uppvärmda inomhuspoolen (34 grader) erbjuder ytterligare nivåer av avslappning, där deltagarna kan varva ner under stjärnklar himmel genom stora fönster som vetter mot våra anlagda trädgårdar.

Utomhusavkoppling

För en frisk dos av friluft, erbjuder vårt spa utomhustunnor och avkopplande aktiviteter i SPA-trädgården. Dessa faciliteter är designade för att integrera det natursköna med det avslappnande, vilket ger möjlighet till både återhämtning och reflektion i en naturlig setting.

Avkopplande sitt- och liggområden

Inne på Garden Spa finns många sköna platser speciellt inredda för att ni ska kunna slappna av och ladda om. Dessa zoner är noggrant utformade för att skapa en lugn och rofylld atmosfär, där deltagarna kan slappna av mellan konferenspassen eller efter en dag fylld av aktiviteter. Omfamna tystnaden i våra bekväma vilstolar eller njut av lugnet på mjuka sängar placerade strategiskt för att ge utsikt över de lugnande omgivningarna. Dessa områden erbjuder en perfekt miljö för reflektion, läsning eller bara en stunds tyst meditation, vilket gör det lättare att återvända till mötena med förnyad energi och fokus.

Mat och dryck vid spa

Förstärk er spa upplevelse med utsökta maträtter och förfriskningar som serveras direkt vid spa området. Vår spa meny inkluderar lättare alternativ som fräscha sallader och energigivande smoothies, perfekta för att hålla både sinne och kropp i toppskick. Koppla av med ett glas mousserande vin, bubbel eller en specialdesignad cocktail som sätter en exklusiv prägel på er spa-vistelse.

Fullända konferensen med välbefinnande på Garden Spa

På Garden Spa på Ronneby Brunn finner ni den idealiska balansen mellan arbetseffektivitet och personlig avkoppling. Våra spa- och konferenspaket är designade för att skräddarsys enligt era önskemål, vilket gör varje konferens både fördelaktig och minnesvärd. Boka ert nästa möte hos oss och låt vår unika kombination av lyxiga spa-tjänster och professionella mötesfaciliteter förnya energi och inspirera till kreativitet på ett sätt som bara Ronneby Brunn kan erbjuda.
Kick-Off på Ronneby Brunn

Boka ert uppstartsmöte efter sommaren med spa-konferens!

Ronnebybrunn Hybridmöten 1x

Fyll i formulär

Ta kontakt med oss!

Lämna din e-post så hör vi av oss inom 48h till dig!