fbpx

Höstlov

Välkommen till Ronneby Brunn, en plats för ett oförglömligt höstlov fyllt med äventyr och avkoppling! Vi inbjuder dig och din familj till en tid där spännande aktiviteter blandas med stunder av lugn och återhämtning. Släpp vardagens alla måsten och ge dig hän till en tid av fullständig närvaro med familjen.

Ronnebybrunn Familj Höstlov

Familjespa på Ronneby Brunn

Upptäck den förtrollande Brunnsparken där höstens färger skapar en magisk atmosfär, perfekt för utforskning och lek.

Vi erbjuder en mängd familjevänliga aktiviteter som gör att alla, oavsett ålder, kan dela glädjen av att upptäcka tillsammans.

För de som söker en paus från äventyret finns vårt Garden Spa. Här kan ni njuta av avkopplande bad i pooler och bubbelpooler, medan utsikten mot den japanska trädgården förstärker känslan av frid. Garden Spa är en oas där avkoppling blir en naturlig del av er upplevelse.

När kvällen närmar sig förvandlas Ronneby Brunn till en plats fylld av glädje där barnen kan dansa loss på vårt Minidisco i Living Room. Dessutom väntar Trollys lekrum med höstlovstema aktiviteter och spel som håller stämningen uppe.

Men ett höstlov på Ronneby Brunn är inte fullständigt utan vårt utbud av god mat. Glöm stressen kring matplanering och låt oss förföra er med kulinariska upplevelser. Våra kockar tillagar rätter som passar alla, stora som små. Vare sig det gäller en familjemiddag, en snabb lunch mellan aktiviteterna eller en romantisk middag för två, erbjuder vårt kök smaker för varje tillfälle.

Varför Höstlov på Ronneby Brunn?

Höstlovet på Ronneby Brunn är den perfekta kombinationen av roliga aktiviteter och ren avkoppling. Vår spaavdelning välkomnar hela familjen för en dag av lugn, medan våra organiserade aktiviteter säkerställer att det finns något för alla. Från Minidisco med Trolly till upptäcktsfärder i Brunnsparken, är Ronneby Brunn platsen där höstlovet blir en upplevelse utöver det vanliga.

Garden Spa

Ta med hela familjen på en avkopplande dag i Garden Spa med pool och jacuzzi – en perfekt plats att njuta av varma badtunnor utomhus med utsikt mot den vackra japanska trädgården.

Aktiviteter med Trolly

Varje dag bjuder på roliga och spännande aktiviteter tillsammans med barnens favorit, Trolly. Skapa gemensamma minnen och upplev glädjen i varje ögonblick.

Minidisco i Living Room

Varje kväll blir ett party för de minsta på Living Room med härlig musik och dans tillsammans med Trolly. En perfekt avslutning på dagens äventyr.
Trollys Lekrum

Utforska Trollys Lekrum, en plats fylld med barnanpassade aktiviteter, spelmaskiner och pyssel för hela familjen. Här är det skoj för de allra minsta!

Trollys bollhav

Ta med barnen till Trollys bollhav, ett perfekt ställe för lek och skratt som ligger bredvid Garden Spa. En kul plats för hela familjen.

Poolhuset

Slappna av i Poolhuset med ångbastu, torrbastu och bubbelpool. Utsikten mot den japanska trädgården skapar en lugn atmosfär där du även kan njuta av varma badtunnor utomhus. Passa även på att ta en promenad i den vackra Brunnsparken.

Boka ert nästa höstlovsäventyr hos oss och ge familjen en välbehövlig paus fylld med glädje och återhämtning. Vi ser fram emot att välkomna er till Ronneby Brunn – där höstlovet blir en tid för både avkoppling och nya upptäckter.

Ronneby Brunn

Som utomlands, Fast Hemma