fbpx

Påsklov

Välkommen till Ronneby Brunn och en påskhelg fylld med äventyr och avkoppling! Vi bjuder in dig och din familj till en helg där roliga aktiviteter blandas med lugna stunder.

Ronnebybrunn Familj Paket Påsklovspaket

Påskglädje och familjeäventyr väntar på Ronneby Brunn!

Utforska den förtrollande Brunnsparken, där naturens skönhet förenas med lekfullhet. Varje stig bjuder på överraskningar för alla åldrar. Ta del av roliga familjeaktiviteter och upplev den glädje och gemenskap som skapas när man utforskar tillsammans.
 
För dig som söker ett ögonblick av lugn finns Garden Spa, med dess avkopplande pooler och bubbelpooler. Det är den perfekta platsen för att slappna av och njuta av lugnet. Utsikten mot den japanska trädgården bidrar till en atmosfär av stillhet där avkoppling är en självklar del av upplevelsen.
 
När kvällen kommer förvandlas Ronneby Brunn till en festplats där Trolly bjuder in till Minidisco i Living Room, perfekt för de yngsta att dansa loss och sprida glädje. Barnen får även chansen att upptäcka Trollys lekrum, fullt av påskiga aktiviteter och spel som håller stämningen på topp.

Varför påsk på Ronneby Brunn?

Upplev den ultimata familjepåsken där avkoppling och äventyr förenas i en perfekt harmoni. På Ronneby Brunn hittar du något för alla åldrar och intressen:
 
Garden Spa
Ta med hela familjen på Garden Spa för en härlig dag med Pool eller Jacuzzi.
 
Aktiviteter
Varje dag är det aktiviteter tillsammans med alla barnens favorit Trolly!
 
Minidisco
Varje kväll är det Minidisco för de minsta på Living Room med härlig musik och dans tillsammans med Trolly.
 
Trollys Lekrum
Vi har barnanpassade aktiviteter för hela familjen med spelmaskiner och pyssel och knåp för de allra minsta.
 
Trollys Bollhav
Trollys Bollhav är ett perfekt ställe att leka med barnen och ligger bredvid Garden Spa.
 
I Poolhuset finns
Ångbastu, torrbastu, bubbelpool samt en varmvattenpool. Utsikt mot den japanska trädgården där du även kan njuta av varma badtunnor utomhus. Passa även på att ta en promenad i Brunnsparken.
 
Denna påsk på Ronneby Brunn erbjuder vi en unik kombination av aktiviteter och avslappning, perfekt anpassad för att skapa minnesvärda upplevelser för hela familjen.
Ronneby Brunn

Som utomlands, Fast Hemma