fbpx

Sportlov

Välkommen till Ronneby Brunn, den ultimata platsen för en minnesvärd sportlovsvecka fylld med äventyr och avkoppling! Vi bjuder in dig och din familj till en vecka där spännande aktiviteter möter lugna stunder, och där varje dag är fylld med möjligheter att skapa oförglömliga minnen.

Ronnebybrunn Familj Sportlov

Sportlovsmagi på Ronneby Brunn

Utforska den förtrollande Brunnsparken, där naturens skönhet möter lekfullhet och där varje stig döljer överraskningar för alla åldrar. Delta i roliga familjeaktiviteter och upplev den glädje och gemenskap som skapas när man utforskar tillsammans.

För de som söker avkoppling väntar Garden Spa med sina lugnande pooler och bubbelpooler, perfekt för att varva ner och njuta av en harmonisk stund mitt i veckan. Utsikten mot den japanska trädgården skapar en fridfull atmosfär där avslappning blir en naturlig del av upplevelsen.

Och självklart, varje kväll är en fest med Trolly i Living Room där Minidisco för de minsta sprider glädje och dans genom hela veckan. Det blir även en möjlighet för barnen att utforska Trollys lekrum, en plats fylld med barnanpassade aktiviteter och spel.

Detta vill ni inte missa, glöm inte att boka och säkra din plats för en fantastisk sportlovsvecka på Ronneby Brunn!

Varför sportlov på Ronneby Brunn?

Upplev det ultimata familje sportlovet där avkoppling och äventyr möts harmoniskt. På Ronneby Brunn finns något för alla åldrar och smaker:
 
Garden Spa
Ta med hela familjen på en avkopplande dag i Garden Spa med pool och jacuzzi – en perfekt plats att njuta av varma badtunnor utomhus med utsikt mot den vackra japanska trädgården.
 
Aktiviteter med Trolly
Varje dag bjuder på roliga och spännande aktiviteter tillsammans med barnens favorit, Trolly. Skapa gemensamma minnen och upplev glädjen i varje ögonblick.
 
Minidisco i Living Room
Varje kväll blir ett party för de minsta på Living Room med härlig musik och dans tillsammans med Trolly. En perfekt avslutning på dagens äventyr.
 
Trollys Lekrum
Utforska Trollys Lekrum, en plats fylld med barnanpassade aktiviteter, spelmaskiner och pyssel för hela familjen. Här är det skoj för de allra minsta!
 
Trollys bollhav
Ta med barnen till Trollys bollhav, ett perfekt ställe för lek och skratt som ligger bredvid Garden Spa. En kul plats för hela familjen.
 
Poolhuset
Slappna av i Poolhuset med ångbastu, torrbastu och bubbelpool. Utsikten mot den japanska trädgården skapar en lugn atmosfär där du även kan njuta av varma badtunnor utomhus. Passa även på att ta en promenad i den vackra Brunnsparken.
 
Så varför sportlov på Ronneby Brunn? För att skapa oförglömliga stunder, fylla dagarna med lek och skratt, och njuta av avkopplande stunder tillsammans med familjen. Boka ditt sportlovs paket redan idag och låt oss skapa magi för hela familjen!
Ronneby Brunn

Som utomlands, Fast Hemma