fbpx

Brunnsparken

Brunnsparken, belägen intill Ronneby Brunn, är inte bara en vacker park, utan också en historisk plats som kombinerar naturskönhet med en rik kulturell arv. Med sina anor från 1700-talet erbjuder parken en unik miljö för både avkoppling och inspirerande möten, vilket gör den till ett perfekt komplement till era konferensaktiviteter. Denna gröna oas utgör en utmärkt bakgrund för både formella och informella evenemang och är en plats där tradition möter nytänkande.
Ronnebybrunn Konferens Aktiviteter Brunnsparken

Upptäck Brunnsparken

Teambuilding och aktiviteter

Brunnsparken är den idealiska platsen för teambuilding och rekreation. Här kan ni delta i allt från sportiga aktiviteter som tennis och minigolf till kulturella promenader som leder genom historiska miljöer och lummiga landskap. Parken erbjuder även organiserade teambuilding-övningar som stärker samarbete och gemenskap inom gruppen, vilket kan anpassas efter era specifika behov och önskemål.
 

Kulturell berikning och historisk upptäckt

Upplev parkens rika historia genom en guidad tur eller på egen hand. Beundra den vackra rhododendronplanteringen, de kulturminnesmärkta Brunnsvillorna, och den historiska Brunnskällan. Dessa element berättar historien om en plats som har varit en källa till hälsa och välmående genom århundraden. Lär er mer om hur brunnsvattnet historiskt har använts för att främja hälsa och upptäck Brunnsparkens roll i svensk kulturhistoria.

Natur och Avkoppling

Efter intensiva möten erbjuder Brunnsparken en perfekt miljö för avkoppling och återhämtning. Ta en avslappnande promenad längs de natursköna stigarna, njut av den fridfulla Japanska Trädgården, eller upplev den doftande Doftträdgården. Dessa naturområden erbjuder en lugnande atmosfär som främjar både fysisk och mental återhämtning och ger en känsla av att vara helt borta från stadens brus.

Energi och inspiration i Brunnsparken

Brunnsparken är mer än bara en park; den är en multifunktionell plats som erbjuder allt från rekreation och sport till kulturella upplevelser och historiska upptäckter. Oavsett om ni söker en plats för aktiv teambuilding eller en stund av lugn mitt i naturen, erbjuder Brunnsparken perfekta förutsättningar för att komplettera er konferens på Ronneby Brunn med minnesvärda och energigivande upplevelser. Välj Brunnsparken för en konferens där arbete möter avkoppling på det mest natursköna sättet.
Kick-Off på Ronneby Brunn

Boka ert uppstartsmöte efter sommaren med spa-konferens!

Ronnebybrunn Hybridmöten 1x

Fyll i formulär

Ta kontakt med oss!

Lämna din e-post så hör vi av oss inom 48h till dig!