fbpx

Som utomlands, fast hemma

Ronneby Brunn

Sydöstra Sveriges största sommarresort

Välkommen att fira sommaren på Ronneby Brunn Resort. Den kramgoa Trolly dyker upp och hälsar på alla barn och vuxna. Du möter Trolly på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, terassen och på Trollys minidisco. Boka idag för att säkra sommarens härligaste semester fylld av aktiviteter och all inclusive för barn upp till 12 år. Här finns en av Sveriges största terrasser där vi serverar god mat i alla former och sommarens mest bubblande drycker.

Ronnebybrunn Sommar Hero 2
Ronnebybrunn Sommar Hero 1
Ronnebybrunn Familj Hero
RonnebyBrunn Trolly 4
Ronnebybrunn Sommar Hero 3
Ronnebybrunn Familj Paket Minisemester Late

Våra sommarpaket

Prisexempel

Ju fler nätter du bokar våra sommarpaket, desto större rabatt får du. Nedan är utvalda prisexempel. Vid bokningar med fler än 2 barn, vänligen kontakta oss på 0457-750 00 så hjälper vi dig.

2 Vuxna + 2 Barn

2 Vuxna + 2 Barn

2 Vuxna + 2 Barn

2 Vuxna + 1 Barn

2 Vuxna + 1 Barn

2 Vuxna + 1 Barn

Sommar på Ronneby Brunn

Äventyrsbad på sydöstra Svergies största resort

Som utomlands, fast hemma

Äventyrsbad

Känn spänningen när du susar ner för vattenrutschkanorna, eller koppla av i varmpool med masserande bubbelstrålar. Med en 25 meter lång bassäng för simning och motion, en långgrund strand och en lagun med fasta uthopp finns det något för alla här.

Ronnebybrunn Sommar Hero 3

Terrassen

En smak av sommarsemester hemma i Sverige. Njut med vänner och familj på Terrassen med nygrillat på tallriken eller kanske den perfekta pizzan och vadvore sommar utan glass? Här finns stora glassar, mjukglass och slushies. 

Trollys barnklubb

Trolly Barnklubb med All inclusive för barnen – läsk till maten och en gratis glass att svalka sig med efter lek och bus. Det blir fullt av aktiviteter med Trolly såsom lekar, pyssel och mycket mer.

Terrassen

Varmt välkommen till Terrassen för god mat, dryck, glass och underhållning på kvällen!

Sommarens aktiviteter

Vanliga frågor & svar

Nej badland ingår bara i våra paket. Det ingår inte om du köper via Booking och Hotels Etc. Badbiljett finns att köpa på plats.

Testa att gå ut ett steg och prova igen. Alla paket är styrda till specifika datum, kolla så paketet gäller under det datumet du valt. Ett annat vanligt förekommande problem är att man fyllt i felaktigt antal personer per rum och då ser det ut som det är fullt. Vi finns behjälpliga på telefon dygnet runt om ni önskar hjälp 0457-75000 eller info@ronnebybrunn.se

Familjerum finns men om ni är fler än 4 personer som behöver mer är 4 bäddar, ber vi dig ringa oss på 0457-75000 så hjälper vi med er bokning på bästa sätt.

Vår, höst och vinter så ingår entré till spa i nästan alla paket ( se just ditt bokade paket gällande innehåll, likaså på avresedag, olika tider kan förekomma, kolla innan för att få info) för alla som bokar direkt via oss eller som har det i sitt avtal.
Under sommaren när badlandet är öppet så ingår istället entré till det, samma som ovan ( se just ditt bokade paket : de som bokar direkt via oss eller har det i sitt avtal.

Vi har standard enkel, standard dubbel, superior dubbel, familjerum och 2 olika typer av sviter.

Ja, vi har ett lekrum och ett mindre gamingroom med playstation.

Vi vill gärna tillgodose både barnfamiljer och gäster som söker lite mer lugn och ro. Därav har vi valt att ha en begränsad tillgång till spa för barn under vissa tider. Se gärna mer info under fliken spa: entré och öppettider.

Nej, det är inte gratis utan kostar 400:- / natt.

Du anmäler din vistelse i receptionen. 

Inget uppvisande av kvitto eller biljett kommer du att bli avvisad från parkeringen.

Husbilsparkering vid ev. övernattning finns vid golfklubben, ca 600 meter från hotellet.
Se Ronneby Golfklubbs hemsida, flik ställplats.

Ronnebybrunn Sommar Vanliga Fragor
Sommar på Ronneby Brunn

Som utomlands, fast hemma - Boka ditt sommarpaket idag!

Ronnebybrunn Sommar Karta

Avstånd till Ronneby Brunn

Från Ronneby Tågstation är det 2 km gång till Ronneby Brunn.

Ronneby Airport ligger 1 mil från Ronneby Brunn och flyger från Bromma och Landvetter.

Erbjudande

Just nu har vi minst 20% rabatt på utvalda datum i Juli! Passa på att boka!