Njut av det goda livet

Nytta & nöje sedan 1705

28 September

Har du missat Lucianoz i Melodifestivalens fantastiska mellanakt? Oroa dig inte! Nu får du chansen att uppleva hans enastående talang live på Ronneby Brunn den 28 September och fördjupa dig i en oförglömlig dansbandsupplevelse.
 
Lucianoz, känd för sin unika röst och charmiga scenframträdande, kommer att ta scenen med storm och leverera en show fylld med energi och musikalisk mångfald. Det blir en kväll där varje ton bär på en känslomässig tyngd och varje steg på scenen är en konstform i sig.
 
För att göra din upplevelse ännu mer magisk, erbjuder vi ett exklusivt nöjespaket som inkluderar allt du behöver för en perfekt dag och kväll. Bo bekvämt på Ronneby Brunn, koppla av i vårt spa och avnjut en utsökt 3-rätters middag innan du tar plats för att njuta av Lucianoz spektakulära show.
 
Det här är mer än bara en konsert. Det är en helhetsupplevelse som förenar bekvämlighet, avkoppling och musikalisk magi. Boka ditt nöjespaket redan idag och låt oss skapa minnen som varar livet ut på Ronneby Brunn!
Spaklassiker Early
Detta ingår i

Paketet

Unna dig en heldag och kväll med vårt nöjespaket på Ronneby Brunn, den 28 Sep. Kom bort från vardagens bekymmer och låt oss skämma bort er med en omsorgsfullt planerad upplevelse där avkoppling och nöje går hand i hand. Boka hela paketet och låt oss skapa en minnesvärd dag och kväll fylld med musik och underhållning.

Detta ingår i vårt paket

Pris:

Ronneby brunn

Lucianoz

Möt Lucianoz, den charmiga artisten som på nolltid gick från TikTok-stjärna, till en älskad artist på nationell scen. Hans resa är som ett sagolikt äventyr fyllt av talang, envishet och förmågan att charma publiken med sin musik. Med en framträdande närvaro på Allsång på Skansen och Victoriadagarna sommaren 2023 har Lucianoz cementerat sin position som en mångsidig artist med en lysande framtid.

Ronnebybrunn Show Lucianoz Hero 3
RONNEBY BRUNN

Boka ditt Nöjespaket nu och fyll din kväll med magi, glädje och musikalisk mångfald!

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.