RONNEBY BRUNN

Fira jul på
Ronneby Brunn

En helt spektakulär dinnershow i världsklass med de bästa rocklåtarna framfört av Peter Johansson. Innan julbord och show välkomnas ni med glögg och har fri entré till Garden Spa med bastu, badtunnor, relax och pool. Kom i julstämning med oss!

Upplev ett av Blekinges mysigaste och mest stämningsfulla julbord. Samla vänner, familj eller kollegor och njut av julens alla smaker. Börja med smakrika sillar, strömming och goda tillbehör. Därefter följer varm- och kallrökt lax, charkuterier och flera goda vegetariska alternativ. På vårt julbord finns något för alla och oavsett vilka smaker du föredrar kan du hitta en ny favorit bland alla våra läckra rätter. Missa inte våra välgräddade köttbullar, färgglada sallader och lagrade ostar. Till efterrätt finns en uppsjö av goda desserter och nybryggt kaffe.

Julbord

När dagarna blir allt kortare och vädret allt kallare vill vi bjuda in er till värmen hos oss. Samla vänner, familj eller kollegor och njut av julens alla smaker i kombination med spektakulär dinnershow i sann Queen-anda!  Kom i julstämning med oss!

Peter Johansson

Rocksångaren, gitarristen, musikalartisten, Sveriges främste Queen-tolkare, Så ska det låta-veteranen. Peter Johansson kan beskrivas med många olika epitet. Han är uppvuxen i S:t Anna skärgård och har gjort stor succé i Londons West End.

Spa

Innan julbord och show välkomnas ni med glögg samt fri entré till Garden spa. Här kan ni njuta av varma bad ute och inne. Slappna av i ång eller torrbastu, eller varför inte boka en välförtjänt behandling. Efter en avkopplande stund i vår härliga oas är ni mer än redo för en dinnershow i världsklass!

Glögg

Innan dinnershow välkomnas ni med rykande varm glögg.

Living Room

After Show-party med mingel, musik och DJ. Den perfekta avslutningen på kvällen!

Våra rum

När kvällen börjar närma sig sitt slut avnjuter ni en god natts sömn i våra bekväma sängar.

Frukost

Starta dagen på bästa sätt, med en god hotellfrukost fylld med läckerheter.

Glöggmingel

Kl. 18.00 – 19.00

Julshow

Kl. 19.00 – ca 22.00

Efterfest på Living Room

Klockan 22.00 – 01.00

JUl PÅ RONNEBY BRUNN

Offertförfrågan

Vill du boka Julbord med Logi privat? Klicka här.
Vill du boka Julbord utan Logi? Klicka här.

Julbord
FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.