Ring oss: 0457 - 750 00
Gympapass

Våra träningspass

Vi erbjuder flera olika träningsalternativ. Förboka gärna din plats då det är begränsat antal platser.


Träningsmeny med prislista för 2015 finns här

Medicinsk Yoga, 60 min 

Mediyoga är ett kraftfullt redskap i den stressfyllda vardag vi lever i. Har vetenskap bakom sig för följande påstående; att kunna- sänka blodtryck, allmän stress- smärtlindring, rörligare ländrygg, minska nackbesvär och förbättra sömnen. Fokus på långa medvetna andetag ut och in genom näsan. Alla kan vara med. Mjuka varma kläder. Vi både ligger och sitter på golv eller stol.

Aqua Fitness, 45 min
Vattenträning i vår varma pool till härlig musik. Varierad träning med olika instruktörer. Vi använder redskap. Simkunnighet är ett krav.

Nyhet! Aqua Yoga, 45min
Vi flyttar den fantastiska träningsformen Yoga även till vattnet. Fantastisk kombination av Yoga övningar med vatten som motstånd. Obs! Du behöver ej ha utövat Yoga innan.

Rygg-gympa, 45 min
Ett lugnare pass där vi varvar kondition utan hopp och styrka till skön musik. Här stärker vi hela kroppen på ett skonsamt sätt.

Hot yoga i poolhus, 45 min 
Medtag egen matta och vattenflaska. Vi yogar i lugnt tempo och fokuserar på rörlighet, balans och styrka. Detox på hög nivå för kropp, själ och sinne.

Yoga, 45/60 min
Varierade yogaövningar som passar alla. Medtag egen matta och vattenflaska.

Core, 45 min 
Träningspass som fokuserar på styrketräning för mage och rygg.

Aqua bike, 30 min
Träningspass i vatten på ett redskap likt en cykel. Tuff o rolig träning.

Aqua pilates, 45 min
Pilates träning i vatten. Långsamma rörelser som arbetar med vattnets motstånd.

Cirkelpass (land), 45/55 min
Kondition och stryketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla!

Cirkelpass Aqua, 45 min
Kondition och stryketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla! I detta pass gör vi alla övningar i vattnet.

Stretchpass, 30 min
Behöver du förbättra din rörlighet? Vill du lära dig mer om stretchövningar att använda hemma eller i annan träning. Vi stretchar igenom hela kroppens muskler på 30 minuter. Passar även dig som tränar på gym!

Seniorträning gym, 60 min
Känner du dig osäker i gym eller vill ha nya övningar? Varje onsdag kl 13-14 finns vår personliga tränare på plats och hjälper dig.

FAR träning i gym, 60 min
Har du Fysisk aktivitet på recept? Varje måndag kl 13-14 finns vår personlig tränare på plats i gym för att hjälpa dig med övningar för dina specifika behov.

Chakra Yoga
Vi kommer under detta pass arbeta med yogapositioner och visualisering för att balansera våra 7 chakran (energihjul) som vi har i kroppen. De är belägna från basen av ryggraden till toppen av huvudet. Dessa chakran symboliserar vårt välmående både kroppsligt och själsligt. En yogaresa för att stärka kropp och sinne!

Nyhet! Mamma/barn träning, 10 ggr
Här arbetar vi med övningar som är anpassade till nyblivna mammor. Vi arbetar med olika träningsformer och både kondition och styrka. Passet leds av specifik utbildad personal.

Nyhet! Viktminskningsgrupp

Vill du ha hjälp att gå ned i vikt och hitta din träningsform? På denna kurs får du kost och träningsprogram samt gemensam träning 1 gång per vecka. Invägning och tester före och efter kurs. OBS! Vi arbetar ej med några pulver eller tillskott.

Varmt Välkomna!

Yoga

Träningsredskap

Maskiner och träningsredskap på vårt gym:

 • Löpband 
 • Crosstrainer 
 • Cykel 
 • Ryggresare 
 • Magbänk 
 • Bänk, ställbar 
 • Vikter gummi 1,25-20 kg 
 • Hantlar 5-27,5 kg 
 • Kryssdrag 
 • Smithmaskin 
 • Bröstpress 
 • Axelpress 
 • Benspress
 • Powerplate
 • Rodd

Träna i grupp

Kontakta oss för offert om du vill komma hit och träna med tjejgänget, möhippan eller svensexan och boka pass endast för er. Ring 0457-75 000 eller skicka ett mail till spa@ronnebybrunn.se
Facebook logo
Mailikon
Tripadvisor logo