Njut av det goda livet

Nytta & nöje sedan 1705

RONNEBY BRUNN

Sommar på Ronneby Brunn

Som utomlands, fast hemma! Boka våra populära sommarpaket med All Inclusive för barn upp till 12 år!

SOMMAR PÅ RONNEBY BRUNN

Våra sommarpaket

Sommarspecial

Sommar Early / Late

Diggiloo 4 Juli

NYHET! Ju fler nätter du bokar på våra Sommar Early och Sommar Late, desto mer rabatt får du på ditt paket!

BADA & LEK

Äventyrsbad på sydöstra Svergies största resort

Känn spänningen när du susar ner för vattenrutschkanorna, eller koppla av i varmpool med masserande bubbelstrålar. Med en 25 meter lång bassäng för simning och motion, en långgrund strand och en lagun med fasta uthopp finns det något för alla här.

När hungern och törsten slår till kan du besöka den angränsande restaurangen eller försäljningsområdet för mat, dryck, glass och fika. Med tempererade bassänger på ca 26 grader Celsius är Brunnsbadet den ultimata platsen för sommarsugna familjer.

Sommar2

Sommarens aktiviteter

Våra aktiviteter är säsongsbetonade och vi utvecklar vårt koncept varje år.

Trollys Barnklubb

Trolly Barnklubb är All inclusive för barnen med läsk till maten och en gratis glass att svalka sig med efter lek och bus. Det blir fullt av aktiviteter med Trolly såsom lekar, pyssel och mycket mer. På sommaren brukar Trolly även erbjuda en liten överraskning till barnen, kom och se vad det kan vara!

Minidisco

Sväng loss med coolaste Trolly! Häng med på mini-disco för barn där du kan dansa, sjunga och visa upp dina bästa moves. Med Trolly på dansgolvet får du skaka loss till musiken och uppleva familjeresortens feststämning tillsammans med barnen.

Barnaktiviteter

Missa inte Trollys Lekrum, där barnen kan busa loss i bollhav, klättra, kana och leka! Barnen kan sedan koppla av med barnbio eller spela loss på game center om det nu skulle vara brist på skärmtid. Här finns det något för alla barnen, stora som små!

Glassbaren

Vad vore sommar utan glass? På terrassen finns vår glasskiosk med smarrig kulglass, strössel och annan topping till den som är sötsugen. Här kan man även köpa slush, läsk och annan dryck. Fyll på med lite kaffe eller lyxa till det med en härlig kaffedrink.

Terrassen

Terrassen

En smak av sommarsemester hemma i Sverige. Njut med vänner och familj på Terrassen med nygrillat på tallriken eller kanske den perfekta pizzan. När kvällen kommer, ta in atmosfären medan du avnjuter en god drink och umgås med dina nära och kära.

Pizzor

Sommarens bästa pizzor serveras på Ronneby Brunn! Efter en dag med bad och full fart kan det vara läge att fylla på med ny energi. Nytt för i år kör vi pizzor nere vid terrassen. Hitta din favorit och ladda depåerna med släkt och vänner.

Brunnsrestaurangen

I vår stora restaurang serveras dagens lunch med goda alternativ. Här serveras även vår stora frukostbuffé samt kvällens varmrätt på kvällen. På ”hyllan” serverar vi A la Carte.

Barception

Vad händer när man blandar en vanlig reception med skön atmosfär och dryckesmöjligheter? Barception! Här kan du göra mer än att bara checka in och ut på hotellet. Slå dig ner i de mysiga fåtöljerna med något gott att dricka medan du inväntar nästa aktivitet på agendan.

Garden Spa

Alla förtjänar lite avslappning. Detta inkluderar Föräldrar & Barn. Därför är Spa med barn något vi håller väldigt kärt. Vårt mål är att erbjuda ett av Sveriges bästa Familje Spa. Ett härligt grönt Spa där vi lyfter in den vackra brunnsparken till en Spa-miljö.

Brunnsparken

Strosa runt i den vackra anrika parken, bland vattendrag och pittoreska broar. Här finns gott om mysiga platser att koppla av på, samtidigt som de yngre besökarna kan ha kul på den roliga lekplatsen. Missa inte denna pärla i Ronneby, en perfekt destination för promenader, cykling, båtturer, lek och skoj!

Minigolf

Alldeles intill badplatsen kan du få en rolig och avkopplande stund utomhus med minigolf i Brunnsparken. En rolig utmaning för både stora och små med spännande hinder i en vacker miljö. Minigolf är en perfekt aktivitet för hela familjen eller en grupp vänner.

Padel

Kom och upptäck varför padel fortfarande är en av de hetaste sporterna just nu! Ronneby erbjuder fina padelmöjligheter för alla åldrar och färdighetsnivåer. Här kan du testa en spännande och social sport tillsammans med vänner och familj eller förbättra dina padelfärdigheter till nästa nivå.

Golf

Skapa minnesvärda golfupplevelser längs Sveriges Golfkust i sommar. Här hittar du Blekinges fantastiska golfbanor i Ronneby, Karlskrona, Olofström, Karlshamn och Trummenäs. Oavsett vilken nivå du spelar på finns det flera trevliga golfklubbar att besöka när du bor hos oss.

Lekplats

Ta med hela familjen på ett spännande äventyr i Brunnsparken! Vi har en fantastisk lekplats som är perfekt för alla små äventyrare där ute. Här finns ett stort klätterskepp, gungor, rutschkanor och mer för att hålla dem underhållna och glada under dagen i en både vacker och rolig miljö.

Upptäck Blekinge

Blekinge – Sveriges trädgård, en plats där naturens skönhet och kulturhistoria möts. Att uppleva Blekinge är som att resa genom en oslipad juvel, där varje pärla erbjuder något unikt och spännande att upptäcka. Läs mer på Visit Blekinge.

SYDÖSTRA SVERGIES SOMMARRESORT

Som Utomlands - Fast Hemma

Boka våra populära sommarpaket för hela familjen!

Avstånd till
Ronneby Brunn

Från Ronneby Tågstation är det 2 km gång till Ronneby Brunn.

Ronneby Airport ligger 1 mil från Ronneby Brunn och flyger från Bromma och Landvetter.

RONNEBY BRUNN

Gå med i Lobbyn och få exklusiv förhandstitt på våra sommarpaket

Om du redan är med i Lobbyn behöver du inte fylla i dina uppgifter nedan.

Sommar2
FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.