Här nedan följer information om hur vi hanterar logistiken på hotellet under Covid-19 så att alla ska kunna känna sig säkra

2020 är ett annorlunda år för oss och vi är väldigt stolta över att vi kommer att hålla öppet under sommaren samtidigt som vi kan ge dig en trygg och säker upplevelse. För dig som gäst har vi gjort många åtaganden som du kan läsa om på baksidan.

Vid incheckning kommer du att få dig ett band tilldelat med en specifik färg. Detta bandet skall du alltid ha på dig.

Bryter du mot våra restriktioner och efter upprepande tillsägelser klipper vi ditt band där du förlorar tillgång till våra faciliteter.

Brunnsbadet

På Brunnsbadet kommer du att bli tilldelad zoner beroende på vilken färg du har på ditt band. Ingång till badet sker endast genom Terrassen där det kommer finnas personal som säkerställer att du vistas inom rätt zon. För själva badet kommer det att finnas badvakter som säkerställer rådande restriktioner.

Öppettider: 10-18
Tillgång från 14.00 på ankomstdag och tillgång till 12.00 på avresedag.

Frukost

Frukosten serveras under två sittningar på utsatta zoner/tider  genom färgkod på bandet. Varje morgon kommer det att finnas en karta utanför Restaurangen/Hotellobbyn om vilken zon du är tilldelad. Vår personal kommer att leda dig till rätt zon och hjälpa dig vid frågor. Alla bufféer har samma utbud så du kan vara trygg med att inte behöva söka upp andra stationer.

Serveras: 07.30-10.00, på utsatta tider och zoner.

Kvällens varmrätt

Kvällens varmrätt serveras på utsatta zoner genom din färgkod på bandet. Varje eftermiddag kommer det att finnas en karta utanför Restaurangen om vilken zon/tid du är tilldelad. Vi kommer att servera kvällens varmrätt på tre olika stationer för att minska risken för köbildning. Vår personal kommer att leda dig till rätt zon och hjälpa dig vid frågor. Alla bufféer har samma utbud så du kan vara trygg med att inte behöva söka upp andra stationer.

Serveras: 18.00-20.30, på utsatta zoner.

Lunch/Terrassen

Lunchen serveras på Terrassen där vi har säkerställt avstånd mellan borden för eran säkerhet. På marken är det utmärkta zoner för hur du ska köa. Under lunchen är det fri sittning med sunt förnuft på Terrassen. Terrassen kommer även att vara öppen på eftermiddagen där vi har säkerställt avstånd mellan borden för er säkerhet.

Lunch serveras: Serveras 12.00-14.00
Öppettider Terrassen: Sön-Tor: 12-22, Fre-Lör: 12-23

Trollys Lekrum & Barnklubb

I vårt aktivitetsrum är det egen ansvar som gäller.
16.30-17.00: Hälsa på Trolly på Badet.
17.00-18.00: Aktiviteter på Brunnsbadet & Terrassen.
18.00-19.00: Häng med Trolly på middagen.
19.15-20.00: Ta en selfie med Trolly.
09.30-20.00: Aktivitetsrum på Oden Tor med Pingisbord, Spelmaskiner och mycket mer.

Övrigt

Vår personal är utbildad för att hantera rådande restriktioner och er säkerhet.

Översiktskarta – Brunnsbadet

Översiktskarta – Frukost & Middag