fbpx

Spa med barn

Förhöj upplevelsen på Garden Spa med en avkopplande och välgörande behandling. Vi erbjuder ett brett utbud av olika ansikts- och kroppsbehandlingar. Känn efter vad kroppen behöver, piggas upp eller varvas ner, och unna den en härlig behandling. Fyll på med ny energi genom en lugn och rofylld upplevelse.

Ronnebybrunn Familj Paket Familjepaket

Familjespa på Ronneby Brunn

Inom Garden Spa’s lugna väggar hittar ni en rad avkopplande faciliteter. Välj mellan en mängd behandlingar som utförs av våra kvalificerade terapeuter, inklusive lyxiga ansiktsbehandlingar och djupgående kroppsmassager. En av höjdpunkterna är vårt ångbastuområde som erbjuder en värmande upplevelse som mjukar upp muskler och öppnar upp sinnena, perfekt efter en lång dag av möten och diskussioner. Vårt bubbelbad och den uppvärmda inomhuspoolen (34 grader) erbjuder ytterligare nivåer av avslappning, där deltagarna kan varva ner under stjärnklar himmel genom stora fönster som vetter mot våra anlagda trädgårdar.

Öppettider med barn

Mån, Tis, Tor: 10.00-14.00
Ons: 10.00-17.00
Fre: 10.00-15.30
Lör: 09.00-15.30
Sön: 09.30-13.00

Familjepaket

Förstärk er spa upplevelse med utsökta maträtter och förfriskningar som serveras direkt vid spa området. Vår spa meny inkluderar lättare alternativ som fräscha sallader och energigivande smoothies, perfekta för att hålla både sinne och kropp i toppskick. Koppla av med ett glas mousserande vin, bubbel eller en specialdesignad cocktail som sätter en exklusiv prägel på er spa-vistelse.
Ronneby Brunn

Som utomlands, Fast Hemma