fbpx

Spa-konferens på Ronneby Brunn

Ta er konferensupplevelse till nästa nivå på Ronneby Brunn Hotell, där vi kombinerar professionella mötesmöjligheter med avkopplande spa-möjligheter för en unik konferens. Vår unika miljö erbjuder en perfekt blandning av arbete och välmående, skapad för att främja både produktivitet och personlig återhämtning. Starta ert möte med ny energi och låt våra spa-faciliteter inspirera till kreativitet och samarbete.
Ronnebybrunn Spakonferens 1x

Moderna möteslokaler och flexibla konferensmöjligheter

På Ronneby Brunn har vi skapat en miljö som är lika dynamisk som den är inspirerande. Våra konferensfaciliteter är utformade för att vara flexibla och funktionella, med lokaler som kan anpassas för olika typer och storlekar av möten. Här kan ni vara säkra på att hitta den perfekta platsen för ert event, oavsett om det är en liten workshop eller en stor kongress.

Mångsidiga möteslokaler för alla typer av event

Våra konferensrum på Ronneby Brunn Hotell är utformade för att möta en mängd olika behov. Från den rymliga BCC-kongresshallen, som kan anpassas för stora evenemang och konferenser, till våra intima och privata grupprum, perfekta för mindre möten och diskussioner. Varje lokal är utrustad med modern presentationsteknik och erbjuder en komfortabel och produktiv miljö.

Skapa möten med en unik twist

Gör era möten ännu mer minnesvärda genom att integrera vårt spa i ert konferensschema. Tänk er att hålla en brainstorming-session vid poolkanten eller diskutera teamstrategier i en avkopplande bastumiljö. Vårt spa erbjuder en unik möjlighet att kombinera arbete och avkoppling, vilket kan främja kreativitet och förbättra samarbetet inom gruppen.

Välkommen till Garden Spa

På vårt spa kan deltagarna njuta av en rad avslappnande och återhämtande behandlingar, inklusive massageterapi, ansiktsbehandlingar, och olika bastubad. Våra avkopplande faciliteter inkluderar också en varmvattenbassäng (34 grader), en ångbastu och ett bubbelbad, samt flera varma utomhustunnor i vår SPA-trädgård, perfekt för att njuta av frisk luft samtidigt som man varvar ner.

Möten i en avslappnad atmosfär

Vår spa-avdelning erbjuder en perfekt miljö för mindre grupper att utforska kreativa och avslappnade mötesformat. Med lugnande bakgrundsmusik och en avkopplande miljö blir era möten inte bara produktiva utan också otroligt behagliga.

Fokus avslappning

Eller ta tillfälle att koppla bort arbetet helt och använd våra spa-faciliteter för att ge deltagarna en chans att återhämta sig efter intensiva arbetspass. En stund i bubbelbadet eller vid våra varma utomhustunnor erbjuder perfekta tillfällen för avslappning och återhämtning.

Fullända konferensupplevelsen med behandling

Efter en dag fylld med engagerande diskussioner och produktiva sessioner, är vårt spa den ultimata platsen för att varva ner. Vi erbjuder ett brett spektrum av behandlingar anpassade för att minska stress och förbättra välbefinnandet, vilket säkerställer att alla deltagare lämnar konferensen med ny energi och en känsla av förnyelse. Glöm inte att förboka i tid om detta är av intresse.

Upplev perfekt balans mellan arbete och avkoppling på Ronneby Brunn

Förnya energin och kreativiteten med en konferens på Ronneby Brunn Hotell. Låt våra skräddarsydda konferenspaket med integrerade spa-upplevelser lyfta era möten till nya höjder. Kontakta oss idag för att planera en konferens som både inspirerar och återhämtar. Välkomna till en plats där arbete möter avkoppling på det mest givande sättet.

Uppgradera din konferens

Uppgradera din upplevelse med våra add-ons, som är perfekta för att sätta den där extra guldkanten på din konferens! Tänk dig ett glas bubblande champagne som välkomstdrink, eller varför inte en signature summer cocktail som sätter tonen?
 
Förvandla idéer till framgång – skicka din förfrågan redan idag!
Ronnebybrunn Hybridmöten 1x

Fyll i formulär