fbpx

Sommarfest på Ronneby Brunn

Välkommen till Ronneby Brunn, den ideala destinationen för er kommande sommarfest. Föreställ er en fest där varje detalj är omsorgsfullt planerad för att leverera en oförglömlig upplevelse för hela teamet. Vi erbjuder en underbar mix av kulinariska höjdpunkter och avkoppling, allt inbäddat i en inspirerande miljö som främjar samhörighet och välbefinnande.
Ronnebybrunn Sommarfest 1x

Mer än bara möten – Bygg starkare band med teamet

På Ronneby Brunn är vi mer än en konferensanläggning; vi är en plats där arbetsgrupper kan fördjupa sina relationer genom gemensamma upplevelser och ren njutning. Vår anläggning kombinerar sofistikerad underhållning med avkopplande aktiviteter, vilket gör oss till det perfekta valet för er nästa sommarfest. Vi tar hand om allt från planering till genomförande så att ni kan fokusera på att ha roligt och bygga starkare relationer inom teamet.

En avslappnad grillkväll på terrassen

Tänk er en mild sommarkväll där ni samlas med era kollegor på vår mysiga terrass. Vi serverar en utsökt grilltallrik ackompanjerad av avslappnande musik och en atmosfär som andas sommarens enkelhet. Det är den perfekta miljön för att stärka teamandan och skapa bestående minnen.
 

Avkoppling i vårt trevliga spa

Efter, eller varför inte före, middagen kan ni unna er en stund av ren avkoppling i vårt spa. Låt vardagens stress smälta bort med en rad avkopplande behandlingar eller ta det lugnt i våra poolområden. Det är den idealiska starten eller avrundningen på kvällen och ger er en chans att verkligen ladda batterierna tillsammans.

Bekväma övernattningar

Avrunda er upplevelse med en lugn övernattning i våra bekväma och välutrustade rum. Efter en god natts sömn väntar en riklig frukostbuffé som garanterar en strålande start på dagen.

Aktiviteter och samvaro i Brunnsparken

Vid sidan av festen erbjuder vi fantastiska möjligheter för teambuilding och nöje tack vare närheten till den lummiga och inbjudande Brunnsparken. Föreställ er en kväll fylld med skratt och glädje där kollegor stärker sina band genom en mängd aktiviteter. Brunnsparken, precis intill hotellet, är den idealiska platsen för allt från sportiga aktiviteter till avslappnande promenader i naturskön miljö.

Enkel planering och oförglömliga minnen

Låt oss på Ronneby Brunn sköta all planering och detaljer för er sommarfest. Vårt mål är att ni ska kunna slappna av, ha roligt och skapa minnen utan någon stress. Vi erbjuder ett komplett paket som inkluderar allt från mat till logi, så att ni kan fokusera på att njuta av tiden tillsammans med era kollegor. Boka ert sommarevent hos oss och upplev en kombination av utmärkt service, fantastiska maträtter och avkopplande spa-möjligheter. Vi garanterar en sommarfest som inte bara är njutbar utan även bekväm och minnesvärd. Kontakta oss för att skräddarsy ert paket och förbereda er för en fantastisk sommarfest på Ronneby Brunn.

Uppgradera sommaren

Uppgradera din upplevelse med våra add-ons, perfekt för att ge dig och ditt team det där lilla extra! Tänk dig ett glas bubblande champagne som välkomstdrink, eller varför inte en härlig sommardrink?

Ronnebybrunn Hybridmöten 1x

Fyll i formulär