fbpx

Lunch-Lunch på Ronneby Brunn

Välkommen till Ronneby Brunn där din nästa konferens väntar – från lunch till lunch! Vårt paket är skräddarsytt för en effektiv och njutbar konferensupplevelse utan avbrott. Börja med en välkomnande lunch och avsluta med en energifylld lunch nästa dag, allt medan ni tar del av våra utmärkta faciliteter och service. Vi ser till att varje detalj är genomtänkt så att ni kan fokusera på era möten och njuta av er tid hos oss.
Ronnebybrunn Lunchtilllunch 1x

Optimal konferensmiljö och faciliteter

På Ronneby Brunn finner ni en rad mångsidiga mötesrum och gastronomiska upplevelser. Vår fokus ligger på att skapa en miljö och tillhandahålla faciliteter som främjar kreativitet och effektivitet. Detta gör varje möte inte bara inspirerande utan även produktivt, oavsett sammanhang.

Inspirerande mötesrum

Här finner ni en konferensmiljö som är både inspirerande och funktionell, utformad för att stödja alla typer av möten och evenemang. Varje konferenslokal är tekniskt välutrustad och flexibelt utformad för att passa allt från små workshops till stora föreläsningar.

Välplanerade måltider

Vår kulinariska resa inleds med en välkomnande lunch och fortsätter sedan med utsökta måltider tillagade av vårt skickliga köksteam. Varje måltid är omsorgsfullt sammansatt för att både ge energi och stödja produktiviteten under hela dagen.

Energigivande fika och pausaktiviteter

Vi vet att pauser är viktiga för produktiviteten. Därför erbjuder vi energigivande fikapauser med ett brett urval av snacks och drycker. Dessa pauser ger också utmärkta tillfällen för nätverkande och avkoppling.

Avkoppling och Aktiviteter

På Ronneby Brunn finns ett brett utbud av avkopplande och uppfriskande aktiviteter som är perfekta efter en dag fylld med möten. Våra sociala ytor erbjuder också en idealisk miljö för avslappning och umgänge, vilket förstärker känslan av gemenskap och bidrar till en givande helhetsupplevelse för både individ och team.

Exklusiva Spa-möjligheter och levande sociala ytor

Unna er avkoppling i vårt Garden Spa där ni kan njuta av allt från bastu, varmbassäng och bubbelbad m.m. I vårt spa kan gästerna även boka underbara behandlingar för att verkligen slappna av och återhämta sig. För en mer social avkoppling, besök vårt Living Room där ni kan spela biljard, brädspel eller bara slappna av i en bekväm miljö.
Utforska även den natursköna Brunnsparken precis bredvid hotellet, perfekt för teambuilding-aktiviteter eller en avslappnande promenad. Parken erbjuder vackra landskap och är en idealisk plats för att samla ny energi och stärka teamkänslan.

Boka er Lunch-till-Lunch konferens på Ronneby Brunn

Avrunda er konferens med en näringsrik lunch som ger er energi för hemresan. På Ronneby Brunn är vårt mål att varje konferens ska vara både givande och minnesvärd. Vi ser till att alla detaljer är perfekt ordnade så att ni kan fokusera på det viktigaste – era möten och teamets utveckling. Kontakta oss för att skräddarsy och boka ert optimala konferenspaket, och upplev hur enkelt och berikande ett lunch-till-lunch upplägg kan vara på Ronneby Brunn.

Uppgradera din konferens

Uppgradera din upplevelse med våra add-ons, som är perfekta för att sätta den där extra guldkanten på din konferens! Tänk dig ett glas bubblande champagne som välkomstdrink, eller varför inte en signature summer cocktail som sätter tonen?
 
Förvandla idéer till framgång – skicka din förfrågan redan idag!
Ronnebybrunn Hybridmöten 1x

Fyll i formulär