fbpx

Kick-off på Ronneby Brunn

Välkomna till Ronneby Brunn för att sparka igång hösten med en kick-off som garanterat ger energi och inspiration! Med vårt läge i en lummig parkmiljö kombinerar vi bekväma och moderna konferensfaciliteter med avkopplande naturupplevelser. Det är den perfekta platsen för att fylla på med ny energi, stimulera kreativiteten och stärka teamkänslan.
Ronnebybrunn Kickoff 1x

Anpassade möten och välplanerade måltider

Vi förstår vikten av flexibla och inspirerande möteslokaler. På Ronneby Brunn erbjuder vi allt från intima rum för mindre grupper till stora, tekniskt välutrustade salar för föreläsningar och stora sammankomster. Oavsett gruppens storlek och behov kan vi skapa den perfekta miljön för er kick-off.

Dynamiska mötesrum

Våra mötesrum är designade för att främja en kreativ och produktiv atmosfär. Utrustade med den senaste tekniken, från högkvalitativa projektionssystem till professionella ljudsystem, anpassar vi varje rum för att möta era specifika behov och maximera mötets effektivitet. Oavsett storleken på ert team har vi rummen som kan transformeras för att matcha er grupps dynamik och mötesagenda, från mindre brainstorming-sessioner till större föreläsningar eller workshops.

Gastronomiska upplevelser

På Ronneby Brunn är maten mer än bara näring; den är en del av upplevelsen. Vår köksteam skapar välplanerade måltider som reflekterar både lokal smak och internationella influenser, perfekt anpassade för att hålla energin uppe och stimulera smaklökarna. Vare sig det gäller en uppfriskande välkomstlunch, ett stärkande mellanmål eller en festlig galamiddag, är våra måltider designade för att förhöja er konferensupplevelse.

Inspirerande fikapauser

Våra pauser är mer än bara en chans att sträcka på benen. De är noga utformade för att återuppliva och inspirera. Med ett brett utbud av friska snacks och uppfriskande drycker skapar vi perfekta tillfällen för nätverkande och informella samtal, vilket stärker banden inom teamet. Vi erbjuder ett brett urval av alternativ, allt utefter era preferenser.

Avkoppling och teambuilding i natur och spa

Vi lägger stor vikt vid välbefinnande och samhörighet, vilket vi främjar genom våra avkopplande och teamstärkande aktiviteter. Garden spa och Brunnsparken är två miljöer som är värda att besökas.

Uppfriskande spa och aktiva utomhusaktiviteter

Efter en dag full av interaktion och idéer erbjuder vårt Garden Spa en perfekt tillflyktsort. Unna er själva återhämtande behandlingar eller slappna av i våra bastur och bubbelpooler. I den intilliggande Brunnsparken kan ni delta i organiserade teambuilding-aktiviteter eller bara ta en lugn promenad, vilket hjälper till att fördjupa relationerna och främja ett starkt samarbete. Boka som en avslutning eller som en paus mitt på dagen, oavsett är ni välkomna.

Vi ser fram emot att boka er nästa kick-off

Välj Ronneby Brunn för er nästa kick-off och upplev en perfekt kombination av professionellt upplägg och personlig omsorg. Vår målsättning är att varje besök ska vara inspirerande, produktivt och minnesvärt. Kontakta oss för att skräddarsy och boka ert event, och se fram emot en höststart som både är energigivande och glädjefull!

Uppgradera din konferens

Uppgradera din upplevelse med våra add-ons, som är perfekta för att sätta den där extra guldkanten på din konferens! Tänk dig ett glas bubblande champagne som välkomstdrink, eller varför inte en signature summer cocktail som sätter tonen?
 
Förvandla idéer till framgång – skicka din förfrågan redan idag!
Ronnebybrunn Hybridmöten 1x

Fyll i formulär