fbpx

Spapaket

Garden Spa är en stillsam oas där du som gäst får chans att komma bort från bruset. En plats tillägnad till alla där hälsa, lust och avkoppling står i fokus. När du som gäst kliver in på Garden Spa möts du av en atmosfär fylld med harmoni.

Ronnebybrunn Spa Paket Vl
Ronnebybrunn Spa Paket Bsk
Ronnebybrunn Spa Hero
Ronnebybrunn Spa Hero 8
Ronnebybrunn Spa Hero 9
Ronnebybrunn Spa Dagspapaket

På Ronneby Brunn där tradition och komfort möts tar vi stolthet i att erbjuda något för alla. Välkommen till Garden Spa – en värld av upplevelser där varje gäst kan hitta sitt perfekta spapaket.

För de som söker lugn och ro erbjuder våra avkopplande paket en chans att slappna av och ladda batterierna. Omfamna lugnet i våra harmoniska spa-områden och njut av våra skräddarsydda behandlingar som ger dig en känsla av inre lugn. För den livsnjutande gästen har vi skapat paket som kombinerar avkoppling med gastronomiska upplevelser. Förgyll din vistelse med utsökta måltider och goda drinkar, allt medan du njuter av vårt spa i en avslappnad och festlig atmosfär.

Familjer är också varmt välkomna till Garden Spa. Vi erbjuder familjeanpassade paket där både stora och små kan njuta av skräddarsydda aktiviteter och behandlingar. För våra seniora gäster har vi speciella paket som kombinerar avkoppling med lättare aktiviteter och social samvaro.

Oavsett vem du är, hittar du något hos oss.

På Garden Spa på Ronneby Brunn har vi anpassade för att möta just dina önskemål och behov.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en upplevelse som är lika unik som du är.

Utvalda paketerbjudanden

Food, Drinks & Spa

Unna dig det lilla extra för att du är värd det!

Lobbyn

Gå med i Lobbyn så får du 200 kr välkomstrabatt på din nästa bokning!