Här på Ronneby Brunn serverar vi en god och vällagad lunchbuffé med salladsbord och bröd med en varierad matsedel som byts vecka för vecka. Vi erbjuder även alltid ett vegetariskt alternativ.
Mån-Fre 11.30-14.00
Lör-Sön 12.00-15.00
Pensionärstider:
Mån-Fre 13.00-14.00
Lör-Sön 14.00-15.00
Vuxen: 149:-
Pensionär: 119:-
Barn 0-12 år: 85:-
Marinerad kycklingklubba med rostad paprikacrème och ris.
Pocherad torskfilé med pepparrotssås och kokt potatis.
Tortellini, fylld med quinoa och spenat, serveras med tomatsås.
Kycklinggryta med kokosmjölk, limeblad, röd curry och bambu, serveras med jasminris.
Pasta Carbonara med färskriven parmesan.
Asiatisk quorngryta med gul curry och bambu, serveras med jasminris.
Champinjonfylld köttfärslimpa med svampsås, lingon och kokt potatis.
Fisk Bordelaise med kapris och örtcrème.
Örtbakad rotselleri med dillcrème, friterad potatis, bakat ägg och inlagd rödbeta.
Skånsk Kalops med rödbetor och kokt potatis.
Pasta med kyckling, paprika, lök och färska örter i krämig sås.
Risotto med kumminbakad palsternacka, parmesan och örtsallad.
Spaghetti och köttfärssås samt riven parmesan.
Piccata Milanese med tomatsås och ris.
Friterad jordärtskocka med hummus, groddar, rödlök och lingon.
Helstekt kotlettrad med dragonsås, haricot verts och rostad potatis.
Pocherad kolja med skaldjurssås och kokt potatis.
Lins & kikärtsgryta med tomat och färska örter, serveras med bulgur.
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis.
Fiskgratäng med räkor, dill och citron serveras med kokt potatis.
Rostad pumpa med kikärtor och tomat samt palsternackaschips.
Chili con carne med ris och nachos.
Stekt rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis.
Svamprisotto med parmesan och friterad ostronskivling.
Mangoglacerad fläskytterfilé med pepparsås och rostad potatis.
Pocherad torsk med brynt smör, räkor, dill och färskriven pepparrot.
Tortellini, fylld med quinoa och spenat, serveras med tomatsås.
Gratinerad kassler med svampsås och rostad potatis.
Pocherad koljafilé med dill & citronsås samt kokt potatis.
Rostad paprika, fylld med grönsaker, kokosmjölk och curry, serveras med bulgur.
Ungersk Gulasch med smetana och kokt potatis.
Nudelwok med kyckling och grönsaker.
Friterad jordärtskocka med hummus, groddar, rödlök och lingon.
Brässerad skinkstek med, rödkål och äpple samt gräddsås och kokt potatis.
Pasta med strimlad skinka, lök och champinjoner i krämig sås.
Gratinerad zucchini, fylld med kikärtor, färska örter och kokosgrädde.
Stekt kycklingbröst med ädelostsås och rostad potatis.
Pasta carbonara med riven parmesan.
Stekt aubergine med röda linser, grönkål, champinjoner och gulbetspuré.
Fläsknoisette med rostad paprikasås och stekt potatis.
Pocherad sejfilé med hummersås och kokt potatis.
Bulgur med örtkryddade bönor och champinjoner samt rostad paprikasås.