Mat & Dryck

Hos oss finner ni inte bara flexibla mötesrum, utan även mat i alla former som lyfter varje sammankomst. Vi erbjuder allt från intima luncher, trevliga middagar och energifylld fika. Antingen kan man välja mat utifrån vårt färdiga konferenspaket eller så skräddarsy vi helt utefter er. Här är det välplanerade matupplevelser som gäller för att säkerställa att både sinne och kropp får näring under ert evenemang.
Ronnebybrunn Konferens Mat Och Dryck

Här kan du ladda om energin!

Lilla matsalen

Denna intima matsal ger en fantastisk utsikt över Brunnsbadet och Brunnsparken. Här serveras en bistromeny samt förbokade paket menyer som är idealiska för mindre konferensgrupper som söker en mer personlig matupplevelse i en avslappnad miljö.

Vippen

Belägen i hjärtat av Brunnsrestaurangen erbjuder vi en exklusiv miljö för upp till 40 gäster. Den är perfekt för speciella firanden eller som en privat middagslokal under er konferens.

Stora matsalen

Vår största matsal kan rymma upp till 500 gäster och är utformad för större konferenser och event. Med sin flexibla uppställning och avancerade ljud- och ljussystem, är detta den perfekta platsen för både konferens måltider och underhållningskvällar.

Dagens lunch

Vår dagliga lunchbuffé serveras med ett brett urval av rätter, inklusive ett vegetariskt alternativ. Vi har en matig och trevlig salladsbuffé som är både näringsrik och energigivande. Allt som krävs för att hålla deltagarna alerta och fokuserade genom hela konferensdagen.

Terrassen & Living Room

Utöver våra matsalar erbjuder vi Blekinges största sommarterrass. Här kan gästerna njuta av allt från grillat till något sött från glassbaren. För en mer avslappnad miljö erbjuder vi Living Room där ni kan spela spel som shuffleboard och biljard, eller bara koppla av med en smashburger och en drink.

Konferensfika

Vår konferensfika består både av nyttiga och mer söta val. Vi serverar efter era preferenser och smak.

Garden Spa

För dem som föredrar en lugnare miljö kan vårt Garden Spa erbjuda lätta måltider som sallader, perfekta att avnjuta tillsammans med ett glas champagne för att verkligen sätta guldkant på konferensen.
Med Ronneby Brunn som er konferensvärd, kan ni förvänta er en mat- och dryckesupplevelse som både inspirerar och tillgodoser alla smaker. Oavsett vilken typ av matupplevelse ni väljer, är vårt mål att ge er en minnesvärd konferens med måltider som höjer hela upplevelsen.
Kick-Off på Ronneby Brunn

Boka ert uppstartsmöte efter sommaren med spa-konferens!

Ronnebybrunn Hybridmöten 1x

Fyll i formulär

Ta kontakt med oss!

Lämna din e-post så hör vi av oss inom 48h till dig!