Här på Ronneby Brunn serverar vi en god och vällagad lunchbuffé med salladsbord och bröd med en varierad matsedel som byts vecka för vecka. Vi erbjuder även alltid ett vegetariskt alternativ.
Mån-Fre 11.30-14.00
Lör-Sön 12.00-15.00
Pensionärstider:
Mån-Sön från 13:00
Vuxen: 165:-
Pensionär: 125:-
Barn 0-12 år: 85:-
Lämna din mailadress nedan så får du vår lunchmeny skickad till dig varje vecka.
Stekt rödspättafilé med dansk remouladsås och kokt potatis.
Korv Stroganoff med ris och inlagd gurka.
Örtbakad rotselleri med dillcrème, friterad potatis, bakat ägg och inlagd rödbeta.
Pankopanerad kycklingfilé med dragoncrème och rostad potatis.
Pasta Carbonara med riven parmesan.
Pankopanerad aubergine med dragoncrème och rostad potatis.
Baconspäckad köttfärslimpa med svampsås och kokt potatis.
Pocherad kolja med vitvinssås och kokt potatis.
Tortellini, fylld med quinoa och spenat, serveras med svampsås.
Pannbiff med skysås, stekt lök, kokt potatis och lingon.
Pasta med kyckling, paprika, lök och färska örter i krämig sås.
Rostad pumpa med kikärtor och tomat samt palsternackaschips.
Schnitzel med bearnaisesås, stekt potatis och gröna ärtor.
Fiskgratäng med räkor, dill och citron, serveras med kokt potatis.
Friterad jordärtskocka med hummus, groddar, rödlök och lingon.
Chili con carne med ris och nachos.
Marinerad kycklingklubba med rostad paprikacrème och ris.
Chili sin carne med ris och nachos.
Köttbullar med gräddsås, potatismos, pressgurka och lingon.
Pocherad torskfilé med brynt smör, räkor, riven pepparrot och kokt potatis.
Risotto med kumminbakad palsternacka, parmesan och örtsallad.
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingonsylt.
Kokt torsk med ägg & persiljesås, serveras med kokt potatis.
Gnocchi med svamp, pesto och parmesan.
Coq au vin med kycklinglårfilé och rökt fläsksida, serveras med potatismos.
Pocherad kolja med vitvinssås och kokt potatis.
Vegetariska vårrullar med ris och sweet chili.
Skinkstek med gräddsås, brysselkål, svartvinbärsgelé och kokt potatis.
Fiskgryta med blåmusslor och räkor, serveras med saffransaioli och kokt potatis.
Friterade grönsaksbiffar med örtkryddad tomatsås och bulgur.
Kycklinggryta med röd curry, limeblad, kokosmjölk, bambuskott, och kokt jasminris.
Pasta med strimlad kassler, champinjoner och färska örter.
Stekt aubergine med röda linser, grönkål, champinjoner och rödbetspuré.
Brunnens Lasagne med lök & tomatsallad.
Stekt torskfilé med räkcrème och kokt potatis.
Vegetarisk Lasagne med lök & tomatsallad.
Örtbakad kotlettrad med champinjonsås, stekt potatis och haricot verts.
Pasta med strimlad kyckling, purjolök och paprika i currysås.
Rökiga rödbetsbiffar med champinjonsås, stekt potatis och friterad purjolök.
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis.
Pocherad Sej med dill & citronsås samt kokt potatis.
Vegetarisk pasta med grönsaker och quornfilé i currysås.