Här på Ronneby Brunn serverar vi en god och vällagad lunchbuffé med salladsbord och bröd med en varierad matsedel som byts vecka för vecka. Vi erbjuder även alltid ett vegetariskt alternativ.
Mån-Fre 11.30-14.00
Lör-Sön 12.00-15.00
Pensionärstider:
Mån-Sön från 13:00
Vuxen: 165:-
Pensionär: 125:-
Barn 0-12 år: 85:-
Lämna din mailadress nedan så får du vår lunchmeny skickad till dig varje vecka.
Stekt rödspättafilé med dansk remouladsås och kokt potatis.
Korv Stroganoff med ris och inlagd gurka.
Örtbakad rotselleri med dillcrème, friterad potatis, bakat ägg och inlagd rödbeta.
Pankopanerad kycklingfilé med dragoncrème och rostad potatis.
Pasta Carbonara med riven parmesan.
Pankopanerad aubergine med dragoncrème och rostad potatis.
Baconspäckad köttfärslimpa med svampsås och kokt potatis.
Pocherad kolja med vitvinssås och kokt potatis.
Tortellini, fylld med quinoa och spenat, serveras med svampsås.
Pannbiff med skysås, stekt lök, kokt potatis och lingon.
Pasta med kyckling, paprika, lök och färska örter i krämig sås
Rostad pumpa med kikärtor och tomat samt palsternackaschips.
Schnitzel med bearnaisesås, stekt potatis och gröna ärtor.
Fiskgratäng med räkor, dill och citron, serveras med kokt potatis.
Friterad jordärtskocka med hummus, groddar, rödlök och lingon.
Chili con carne med ris och nachos.
Marinerad kycklingklubba med rostad paprikacrème och ris.
Chili sin carne med ris och nachos.
Köttbullar med gräddsås, potatismos, pressgurka och lingon.
Pocherad torskfilé med brynt smör, räkor, riven pepparrot och kokt potatis.
Risotto med kumminbakad palsternacka, parmesan och örtsallad.
Kroppkakor med béchamelsås/skirat smör och lingon.
Spaghetti och köttfärssås med riven parmesan.
Ugnsbakad pumpa med sauterade bönor och hummus.
Marinerad kycklinglårfilé med dragonsås och ris.
Pocherad koljafilé med vitvinssås och kokt potatis.
Friterade grönsaksbiffar med dragonsås och ris.
Örtkryddad kotlettrad med svampsås, haricot verts och rostad potatis.
Sydfransk fiskgryta med blåmusslor och räkor samt saffransaioli och kokt potatis.
Tagliatelle med quornfilé, svampsås och riven parmesan.
Kycklingschnitzel med bearnaisesås och rostad potatis.
Pocherad kungsfisk med skaldjurssås och kokt potatis.
Tortellini, fylld med quinoa och spenat, serveras med tomatsås.
Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och lingon.
Pasta med strimlad kyckling i rostad paprikasås.
Gratinerad zucchini, fylld med kikärtor, serveras med rostad paprikasås.
Pasta med bacon, lök, champinjoner och färska örter i krämig sås.
Pocherad sejfilé med kall örtcrème och kokt potatis.
Stekt aubergine med röda linser, grönkål, champinjoner och rödbetspure.
Helstekt fläskkarré med ratatouille och stekt potatis.
Fiskgratäng med smak av skaldjur, dill och citron samt kokt potatis.
Svamprisotto med parmesan och friterad ostronskivling.