Här på Ronneby Brunn serverar vi en god och vällagad lunchbuffé med salladsbord och bröd med en varierad matsedel som byts vecka för vecka. Vi erbjuder även alltid ett vegetariskt alternativ.
Mån-Fre 11.30-14.00
Lör-Sön 12.00-15.00
Pensionärstider:
Mån-Fre 13.00-14.00
Lör-Sön 13.00-15.00
Vuxen: 165:-
Pensionär: 125:-
Barn 0-12 år: 85:-
Korv Stroganoff med ris och inlagd gurka.
Stekt torskfilé med dill & citronmajonnäs, serveras med kokt potatis.
Gnocchi med svamp, pesto och parmesan.
Kycklinggryta med röd curry, kokosmjölk, bambuskott, vattenkastanjer och kokt jasminris.
Parmesangratinerad pastagratäng med bacon och färska örter.
Vegetariska vårrullar med ris och sweet chili.
Brässerad skinkstek med gräddsås, brysselkål, svartvinbärsgelé och kokt potatis.
Pocherad kolja med vitvinssås och kokt potatis.
Friterade grönsaksbiffar med örtkryddad tomatsås och ris.
Coq au vin med kycklinglårfilé och rökt fläsksida serveras med potatismos.
Tagliatelle med räkor och spenat i skaldjurssås.
Stekt aubergine med röda linser, grönkål, champinjoner och rödbetspuré.
Brunnens Lasagne med lök & tomatsallad.
Ugnsbakad lax med kall örtcrème och kokt potatis.
Vegetarisk Lasagne med lök & tomatsallad.
Helstekt kotlettrad med champinjonsås, stekt potatis och haricot verts.
Fiskgryta med blåmusslor och räkor, serveras med saffransaioli och kokt potatis.
Rökiga rödbetsbiffar med palsternackspuré och friterad purjolök.
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis.
Pasta med strimlad kyckling, purjolök och paprika i currysås.
Vegetarisk pasta med grönsaker och tomatsås.
Stekt rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis.
Gratinerad kassler med champinjonsås och ris.
Svamprisotto med parmesan och friterad ostronskivling.
Korv Stroganoff med ris och inlagd gurka.
Pocherad Alaskafilé med hummersås och kokt potatis.
Rostad paprika, fylld med grönsaker, kokosgrädde och curry, serveras med bulgur.
Wallenbergare med brynt smör, potatismos, gröna ärtor och lingon.
Pasta med bacon, lök, champinjoner och färska örter i krämig sås.
Tortellini, fylld med quinoa och spenat, serveras med tomatsås.
Krämig gryta med fläskbog, rotfrukter, purjolök och bacon, serveras med ris.
Asiatisk nudelwok med kyckling och grönsaker.
Friterad falafel med hummus, groddar och rostade morötter.
Helstekt fläskkarré med ratatouille och stekt potatis.
Pocherad koljafilé med dill & citronsås samt kokt potatis.
Gratinerad zucchini, fylld med kikärtor och färska örter.
Stekt kycklingbröst med ädelostsås och rostad potatis.
Pasta med strimlad skinka, lök och champinjoner i krämig sås.
Stekt aubergine med röda linser, grönkål, champinjoner och rödbetspuré.
Fläsknoisette med rostad paprikasås och stekt potatis.
Pocherad sejfilé med kall örtcrème och kokt potatis.
Bulgur med örtkryddade bönor och champinjoner samt rostad paprikasås.