Här på Ronneby Brunn serverar vi en god och vällagad lunchbuffé med salladsbord och bröd med en varierad matsedel som byts vecka för vecka. Vi erbjuder även alltid ett vegetariskt alternativ.
Mån-Fre 11.30-14.00
Lör-Sön 12.00-15.00
Pensionärstider:
Mån-Fre 13.00-14.00
Lör-Sön 13.00-15.00
Vuxen: 149:-
Pensionär: 119:-
Barn 0-12 år: 85:-
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Pocherad torsk med pepparrotssås och kokt potatis.
Gnocchi med svamp, pesto och parmesan.
Schnitzel med bearnaisesås, gröna ärtor och stekt potatis.
Parmesangratinerad pastagratäng med bacon och färska örter.
Vegetariska vårrullar med stekt ris och sweet chili.
Stekt fläsk med bruna bönor/löksås, lingon och kokt potatis.
Pasta med strimlad kyckling i currysås.
Rökiga rödbetsbiffar med palsternackspure och friterad purjolök.
Bouef Bourguignon med potatismos.
Tagliatelle med räkor och spenat i skaldjurssås.
Stekt aubergine med röda linser, grönkål, champinjoner och rödbetspuré.
Brunnens Lasagne med lök & tomatsallad.
Pocherad kolja med vitvinssås och kokt potatis.
Vegetarisk Lasagne med lök & tomatsallad.
Korv Stroganoff med ris och inlagd gurka.
Fiskgryta med blåmusslor och räkor, serveras med saffransaioli och kokt potatis.
Friterade grönsaksbiffar med örtkryddad tomatsås och ris.
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis.
Pasta Bolognese med riven parmesan.
Rostad paprika, fylld med grönsaker, kokosmjölk och curry, serveras med bulgur.
Stekt rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis.
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Svamprisotto med parmesan och friterad ostronskivling.
Kokt rimmat fläsklägg med rotmos och senap.
Chili con carne med ris och nachos.
Tortellini, fylld med quinoa och spenat, serveras med tomatsås.
Wallenbergare med brynt smör, potatismos, lingon och gröna ärtor.
Pocherad koljafilé med dill & citronsås samt kokt potatis.
Rostad paprika, fylld med grönsaker, kokosmjölk och curry, serveras med bulgur.
Ungersk Gulasch med smetana och kokt potatis.
Pocherad torsk med brynt smör, räkor, dill och färskriven pepparrot.
Friterad falafel med hummus, groddar och rostade morötter.
Brässerad fläskkarré med, rödkål och äpple samt gräddsås och kokt potatis.
Asiatisk nudelwok med kyckling och grönsaker.
Gratinerad zucchini, fylld med kikärtor och färska örter.
Stekt kycklingbröst med ädelostsås och rostad potatis.
Pasta med strimlad skinka, lök och champinjoner i krämig sås.
Stekt aubergine med röda linser, grönkål, champinjoner och rödbetspuré.
Fläsknoisette med rostad paprikasås och stekt potatis.
Pocherad sejfilé med hummersås och kokt potatis.
Bulgur med örtkryddade bönor och champinjoner samt rostad paprikasås.