Project Description

NÖJESPAKET

Diggiloo

3 JULI 2020

Sveriges största sommarturné gästar Ronneby, Brunnsparken, större och bättre än någonsin och ingen är glada än vi! Som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! För vad sägs om återvändarna från förra sommaren, David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback?
Dessutom har vi med oss multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, skönsjungande Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva – med det här gänget kan det inte bli annat än succé!

Gör er redo för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek med bad och grillbuffé på Brunnsterrassen innan showen drar i gång med full kraft! Gör som hundratusentals andra varje sommar – låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses!

SÖK & BOKA HÄR!
Prisexempel

Prisexempel per person från 1 895:-
Pris per barn 7-12 år: 945:-
Pris per barn 0-6 år: 350:- i förälders bädd
(extrabädd till barn under 6 år 300:- /bädd/natt max 2 extrabäddar/rum)

Värt att veta

Pris från

1 895:- / person

Allt detta ingår:

  • Logi en natt med del i dubbelrum

  • Entré till Brunnsbadet (utomhusbad)

  • Grillbuffé

  • Diggiloobiljett- parkett A

  • Frukostbuffé

Psst, unna dig en extra natt med entré till utomhusbad och frukostbuffé för endast 400:-/person med del i dubbelrum. Kan läggas till i anslutning till den 3/7 innan och efter.

Sök & Boka

Börja med att ange datum, hur många rum och antal gäster. I nästa steg ser du hur många lediga rum vi har (öppnas i ny flik).

PAKET & ERBJUDANDEN

Populära Erbjudanden

2020-04-01T15:40:19+02:00

Homecation

Från 649 kr för 2 personer Rum + Frukost + SPA

2020-04-24T13:54:11+02:00

Vardagslyx

Från 1245 kr / person Rum + SPA + 3-rätters + Frukost + VIP

VISA ALLA PAKET & ERBJUDANDEN