Njut av det goda livet

Nytta & nöje sedan 1705

4 Juli i Brunnsparken

Diggiloo besöker Ronneby denna sommar för att erbjuda glitter, glamour och fantastisk musik tillsammans med våra mest älskade artister. Kom till Ronneby Brunn för att njuta av ett spa-besök eller för att tillbringa tid vid brunnsbadet.

Innan showen börjar serveras vår populära grilltallrik på terrassen där du kan sitta och njuta av sommarkvällens värme.

Ronnebybrunn Diggiloo 4
Detta ingår i

Paketet

Denna sommar anländer Diggiloo till Ronneby där de kommer att bjuda på en kväll fylld med glitter, glamour och fantastisk musik med några av våra mest uppskattade artister. Upplev det härliga evenemanget vid Ronneby Brunn perfekt för ett avkopplande spabesök eller en stund vid det brunnsbadet.

Detta ingår i vårt paket

Pris:

DIGGILOO

Premiär i Ronneby

Diggiloo har haft sin premiär i Ronneby Brunnspark förr, nu senast 2021, och 2024 är det dags igen. Den 4 juli varvar landets hetaste artister och skickligaste musiker upp och kickar igång starten på Sveriges största sommarturné. Vilken show det kommer att bli, alla kommer att vara så laddade.

Konsert på Ronneby Brunnspark med Liamoo, Wiktoria, Anders Bagge och många fler

2024 kommer 12 artister att turnera med Diggiloo. Du kommer att möta Lucianoz, Andreas Lundstedt, Elisa Lindström, Andreas Weise, Saga Ludvigsson, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren. Läs mer om årets alla artister här!

För mer info om Diggiloo klicka här.

Ronnebybrunn Diggiloo 2
Ronnebybrunn Diggiloo 9
Ronneby Brunn

Sommar på Brunnen

Mitt i sommarens värme finner du Ronneby Brunn, en plats där tidlös elegans möter avslappnad sommarglädje. Här på vår inbjudande Terrass kan du njuta av vår goda grillmeny ackompanjerade av uppfriskande drinkar. Medan du avnjuter din måltid fylls luften av skön musik som dansar samman med sommarbrisen.

Ta ett uppfriskande dopp i brunnsbadet i direkt anslutning till vår terass. Och för de som söker en ännu djupare avkoppling erbjuder vårt Garden Spa en fridfull reträtt. Låt dig svepas med i en värld av lugn där naturen och välbefinnande möts i harmoni.

RONNEBY BRUNN

En hel dag av harmoni och lyx - till ett fantastiskt pris!

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.