Njut av det goda livet

Nytta & nöje sedan 1705

RONNEBY BRUNN

Bilklubbsträff på
Ronneby Brunn

Klassiska Ronneby Brunn har erfarenhet från flera träffar för svenska bilklubbar. Här finns hotellrummen och parkeringsmöjligheterna – samtidigt som vi har vackert slingrande vägar utanför knuten. Välkommen till en resortanläggning med förmåga att ta hand om din klubb på ett riktigt bra sätt!

Ronnebybrunn Bilklubb Hero 4
Bilklubbsträff på ronneby brunn

Från kurort till resort

Ronneby Brunn har anor från 1705 och var längelandets ledande kurort. Hit kom både svensk och internationell societet för att leva brunnsliv med hälsosamt vatten och vackra, rogivande omgivningar. Idag är vi en modern resort för semestrande familjer, nöjessugna kompisgäng och konferererande företag.

Specialist på bilträffar

Våra resurser har också gjort oss till något av en specialist på bilträffar. Flera av Sveriges största bilklubbar har varit här för att ha årsmöte under trevliga former med rally, fest och umgänge. Med 600 bäddar i 264 rum och med en stor park som blivit utsedd till Sveriges vackraste, där bilarna både kan parkeras och ställas ut, är vi väl rustade för uppdraget. Anläggningen fungerar självklart lika bra för mindre sällskap som vill njuta av bra service, god mat och fina bilvägar.

Körvänliga vägar

En viktig del av en bilträff är själva bilkörningen – att ge sig ut på ett rally i sköna omgivningar och på inbjudande vägar. Blekinge kallas sedan länge för Sveriges trädgård och få känner Blekinges vägar bättre än vi som bor här. Vi kan ge flera förslag på färdiga rutter ien natur som erbjuder allt från ekbackar och bokskog till ängar och skärgård. Naturligtvis med intressanta depåstopp vid utvalda sevärdheter. Ett fint sätt att se Sverige från bilen.

Konferens & KONGRESS

Oslagbar service

Vi ordnar ert arrangemang precis som ni vill ha det – och kan också föreslå ett program i ett helhetsåtagande. Vi har lokaler i olika storlekar– den största för 550 personer – och i vår restaurang Brunnsrestaurangen dukar vi uppför lika stora sällskap och ordnar med båd emiddag och underhållning.

Med eget spa och uppvärmd utomhuspool saknas det heller inte aktiviteter på hotellet. Till ert rally kan vi ta fram detaljerade ”roadbooks” med förslag på vägsträckningar som är lätta att följa.

Vill ni ha fika- eller lunchkorgar till deltagarna och guidningar vid utflyktsmålen löser vi det också. Välkommen till en fin upplevelse med bilar och vänner på Ronneby Brunn!

Ronnebybrunn Bilklubb
RONNEBY BRUNN

Upptäck Ronneby Brunn och vackra Blekinge

KONFERENS & MÖTEN

Skicka förfrågan

Kontakta oss för personlig service

Nyttig information

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.