I vackra Blekinge hittar du Sydöstra Sveriges största resort med ett stort utbud av spännande aktiviteter och upplevelser för hela familjen.

Här finns badland med 170 meter vattenrutschbanor. Testa t ex vattenmassage, hoppa från bergen i lagunen och glid runt i strömkanalen. Här finns glasskiosk, vår fantastiska lunchrestaurang och när kvällen närmar sig kan du njuta av en välsmakande middag i Brunnsrestaurangen eller Brunnsterrassen. För den som vill vara mer aktiv finns golfbana och tennisbanor i anslutning till anläggningen.

Badlandet kommer att hållas öppet från och med den 26/6

Vi kan endast ordna badplats på utomhusbadet för de som har det i sitt sommarpaket ** eller i sitt avtal med Ronneby Brunn Hotell.
Zonindelning och olika badtider även denna sommar, se sommarpaket Early resp, Late paket, nedan paket **

** Sommarstoppet, Minisemester, Semester, Sommarlov

För mer information hur vi hanterar Covid-19 besök denna sida.
För information om öppettider om bad och restaurang etc, besök denna sida.

Sommarstoppet

Sommarstoppet v. 28-33. Logi EN natt + Frukost + Varm kvällsmåltid + Bad samt all inclusive för barn upp till 12 år.

Från 1 395:- / person

BOKA

Minisemester

Minisemester v. 28-33. Logi TVÅ nätter + Frukost  + 2x Varm kvällsmåltid + bad samt all inclusive för barn upp till 12 år.

Från 2 495:- / person

BOKA

Semesterpaket

Semesterpaketet v. 28-33. Logi TRE nätter + Frukost + 3x Varm kvällsmåltid + Bad samt all inclusive för barn upp till 12 år.

Från 3 045: / person

BOKA

Sommarlovspaket

Sommarlovspaketet v. 28-33. Logi FYRA nätter + Frukost  + 4x Varm kvällsmåltid + Bad samt all inclusive för barn upp till 12 år.

Från 3 895:- / person

BOKA

Ronneby Brunn är ett modernt resort med både spa, inomhuspooler och ett vattenland utomhus med mer än 170 meter vattenrutschbanor. Tennisbanor, minigolf, gym och golfbanor hittar du allt inom kort avstånd från hotellet.

I området runt Ronneby Brunn kan du uppleva Blekinges varierande natur med den fantastiskt vackra brunnsparken. Inom några kilometer hittar du en av Sveriges vackraste skärgårdar, gröna ängar och djupa skogar. Här kan du uppleva naturen på bästa sätt, med vackra vandringsleder och utmärkt fiske och badvatten.

Hotellet erbjuder

 • Badland
 • Nära havet
 • Bad
 • Restaurang
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Gym
 • Spa
 • 170 meter vattenrutschbanor
 • Lekplats
 • Barnklubb
 • Golfbana
 • Minigolf
 • Tennis
 • Nära centrum

Sök & boka

Börja med att ange datum, hur många rum och antal gäster. I nästa steg ser du hur många lediga rum vi har (öppnas i ny flik).

Vanliga frågor & svar

Är nu stängt för säsongen.

Öppet mellan den  1 juli – stänger 29/8 -2021.
Badband lämnas ut via receptionen på hotellet på ankomstdagen från kl 12.30 för de som har entré i något av Ronneby Brunn Hotell bokade sommarpaket
och glöm inte att ta med badkläder och egen handduk till utomhusbadet.
Vi kan endast ordna plats åt de som har det i sitt paket ovan eller i sitt avtal med Ronneby Brunn Hotell.
Zonindelning kan förekomma även denna sommar.
Badblöja till små barn som inte är blöjfria är ett måste.

Man kan resa fler än 8 personer men vid restaurangbesök så kommer man få sitta vid olika bord.
Max 4 personer per bord, pga restriktioner att följa.
För övrig hantering av Covid-19, vänligen klicka på fliken Covid-19.

Vi lyssnar på folkhälsomyndighetens alla råd och rekommendationer. Vi kommer även att med hjälp av färgband dela in gästerna i olika zoner så att trängsel undviks. Vi kommer även ge instruktioner vid incheckning för att alla ska ta sitt ansvar och känna sig trygga. Läs mer om hur vi hanterar covid-19 här.
I vissa paket ingår det och i andra inte. Vi uppmuntrar alltid till att gästerna ska få en valfrihet om man ska betala för en tjänst eller inte och vill man ha kan man alltid hyra till på plats. Detta för att ge dig det bästa priset och valfriheten.
Testa att gå ut ett steg och prova igen. Alla paket är styrda till specifika datum, kolla så paketet gäller under det datumet du valt. Ett annat vanligt förekommande problem är att man fyllt i felaktigt antal personer per rum och då ser det ut som det är fullt. Vi finns behjälpliga på telefon dygnet runt om ni önskar hjälp 0457-75000 eller info@ronnebybrunn.se

Familjerum finns men om ni är fler än 4 personer som behöver mer är 4 bäddar, ber vi dig ringa oss på 0457-75000 så hjälper vi med er bokning på bästa sätt.

Vår, höst och vinter så ingår entré till spa i nästan alla paket  ( se just ditt bokade paket gällande innehåll, likaså på avresedag, olika tider kan förekomma, kolla innan för att få info)  för alla som bokar direkt via oss eller som har det i sitt avtal.
Under sommaren när badlandet är öppet så ingår istället entré till det, samma som ovan ( se just ditt bokade paket : de som bokar direkt via oss eller har det i sitt avtal.

Vi har standard enkel, standard dubbel, superior dubbel, familjerum och 2 olika typer av sviter.

Ja, vi har ett lekrum och ett mindre gamingroom med playstation.

Här kan du hitta mer info gällande barn på spa:  barntider på spa

Vi vill gärna tillgodose både barnfamiljer och gäster som söker lite mer lugn och ro. Därav har vi valt att ha en begränsad tillgång till spa för barn under vissa tider. Se gärna mer info under fliken spa: entré och öppettider

Olika paket har olika incheckningstider, se just ditt bokade paket