OM OSS

Våra rum

Professionell mötesplats i modern brunnsmiljö!

Samtliga 265 rum är bekvämt möblerade och har dusch, telefon och interaktivt TV-system. En del av rummen har balkong. För dig som önskar lite extra har vi etagesviter inredda i Svensk, Zebra och Orientalisk stil. Vi har även rum för allergiska, och funktionshindrade gäster.

Dubbelrum
Belägna i huvudbyggnaden, nära till reception och restaurang. Rummen är 16-22 kvm och består av sovrum, badrum med dusch, balkong samt TV och hårtork.

Superior rum
Belägna på Silverhill, nära till vår Spa-avdelning. Rummen är på ca 38 kvm och består av sovrumsdel, vardagsrumsdel, badrum med dusch samt TV och hårtork.

Etagesviter
Belägna på Silverhill, nära till vår Spa-avdelning. Tre olika typer – Svensk klassisk stil, Zebrasviten och en Orientaliskinspirerad svit. Etagesviterna består av 2 stora rum varav en matsals- och vardagsrumsdel och en sovrumsdel. Dubbla badrum, varav ett har jacuzzi. Hårtork och TV. Badrockar ingår!

Sviter i huvudbyggnaden
Belägna i huvudbyggnaden, nära till reception och restaurang. Sviterna består av vardagsrum, sovrum, två balkonger, två toaletter varav en med bubbelbadkar, samt TV och hårtork.

Familjerum
Vi kan erbjuda familjerum för familjer upp till 4 personer. Barn som sover i föräldrars säng medföljer kostnadsfritt (upp till 6 år). Barn i extrasäng 300:-/natt. Max 2 extrasängar per rum. Spjälsängar kan vi erbjuda i de rum som är belägna på Silverhill 150:-/natt, meddela vid bokning om ni önskar detta.

Rum för rörelsehindrade
Anläggningen har fem anpassade hotellrum för rörelsehindrade.

Allergirum
Vi har ett antal allergianpassade rum. Informera vid bokning om du önskar ett allergirum. (dessa rum är inte sanerade, endast anpassade)

Hundrum
Hundrum finns. Ett tillägg på 400:- för hund tillkommer per vistelse. Informera om detta vid bokning.