OM OSS

Information

Information

Hej kära gäst! På denna informationssidan hittar du just nu information om hur vi hanterar covid-19 och vilka rutiner som vi har utökat. Samt även förhoppningsvis svar på diverse frågor som dyker upp just nu. Förutom nedan så når ni oss på mejl och telefon dygnet runt. Kontaktuppgifter finner ni lite längre ner på sidan.

Coronavirus (Covid-19)

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) så vill vi med denna sidan informera om hur vi på Ronneby brunn hanterar situationen med diverse information som kan vara till nytta för er och förhoppningsvis besvara några utav era frågor.

Vi följer rekommendationer och råd från de svenska myndigheterna och vi håller oss uppdaterade på Krisinformation.se och Folkhälsomyndigheten.
Förutom tidigare nämnda sidor är också Vårdguiden 1177 och krisnumret 113 13 bra för att besvara diverse frågor och oro som dyker upp angående Covid-19.

Vi har sedan ett par veckor tillbaka utökat våra rutiner kring hemkomst från resor, personal, hygien, mat, rengöring och städ på alla hotellets avdelningar enligt myndigheternas restriktioner.
Våra medarbetare har också tydliga direktiv om att stanna hemma vid minsta symtom.


Bufféer blir servering på tallrik

På presskonferensen i går tisdagen den 24/3 gick Folkhälsomyndigheten ut med restriktioner för restauranger och barer att ej få servera buffé. Därför kommer vi att från och med i dag den 25/3 att servera vår frukost på tallrik.
Vi serverar lunch mån-fre mellan kl 11.30-14.00 men även denna serveras endast på tallrik.

Restriktioner större evenemang

Det finns även restriktioner angående evenemang och sammankomster med fler än 500 gäster. Dessa håller vi givetvis koll på och informerar eventuellt berörda om antalet skulle uppbringa fler än 500 gäster totalt på hotellet.


Gällande bokningar och villkor

Behöver du boka av din vistelse men att du exempelvis bokat via  Expedia, Booking.com, Hotels.com, hotelspecials, Risskov eller några av våra andra samarbetspartners så ska man kontakta kanalen/bokningssajten direkt. Alltså man avbokar på samma ställe som man bokat/ gjort sin reservation.
Vi på hotellet kan dessvärre inte hjälpa till med avbokningar om bokningen ej gjorts direkt med oss på Ronneby brunn eller via www.Ronnebybrunn.se

Oavsett om det gäller företag, konferens eller privatpersoner så hittar ni anvisningar om avbokning samt avbokningsvillkor på er bokningsbekräftelse.

Ni kan även läsa mer om våra bokningsvillkor direkt på vår hemsida www.ronnebybrunn.se/om-oss/bokningsvillkor/. Har du ett avbeställningsskydd (125:-/person) kan du avboka kostnadsfritt fram till kl 11.00 på ankomstdagen mot läkarintyg.


Öppettider

Spa håller öppet alla dagar mellan kl 09.30-17.30 www.ronnebybrunn.se/spa/entre-oppettider/
Frukost
serveras på tallrik,
Mån-fre mellan kl 07.00-09.00
Lör-sön kl 08.00-10.00
Lunch
serveras på tallrik mån-fre kl 11.30-14.00
Middagsservering
mån-sön kl 18.00-21.00 (sista beställning kl 20.30)
Bar
Mån-tors, sön kl 18.00-21.00
Fre-lör kl 18.00-22.00

Kontakt

Vi finns på mejl och telefon dygnet runt. Ni når oss på 0457 750 00, info@ronnebybrunn.se eller via vår chatt på www.ronnebybrunn.se

Bästa hälsningar från oss på Ronneby brunn hotell