OM OSS

Vanliga frågor & svar

Badband lämnas ut via receptionen på hotellet på ankomstdagen från kl 12.30 för de som har entré i något av Ronneby Brunn Hotell bokade sommarpaket och glöm inte att ta med badkläder och egen handduk till utomhusbadet.
Vi kan endast ordna plats åt de som har det i sitt paket ovan eller i sitt avtal med Ronneby Brunn Hotell.
Badblöja till små barn som inte är blöjfria är ett måste.

I vissa paket ingår det och i andra inte. Vi uppmuntrar alltid till att gästerna ska få en valfrihet om man ska betala för en tjänst eller inte och vill man ha kan man alltid hyra till på plats. Detta för att ge dig det bästa priset och valfriheten.
Testa att gå ut ett steg och prova igen. Alla paket är styrda till specifika datum, kolla så paketet gäller under det datumet du valt. Ett annat vanligt förekommande problem är att man fyllt i felaktigt antal personer per rum och då ser det ut som det är fullt. Vi finns behjälpliga på telefon dygnet runt om ni önskar hjälp 0457-75000 eller info@ronnebybrunn.se

Familjerum finns men om ni är fler än 4 personer som behöver mer är 4 bäddar, ber vi dig ringa oss på 0457-75000 så hjälper vi med er bokning på bästa sätt.

Vår, höst och vinter så ingår entré till spa i nästan alla paket  ( se just ditt bokade paket gällande innehåll, likaså på avresedag, olika tider kan förekomma, kolla innan för att få info)  för alla som bokar direkt via oss eller som har det i sitt avtal.
Under sommaren när badlandet är öppet så ingår istället entré till det, samma som ovan ( se just ditt bokade paket : de som bokar direkt via oss eller har det i sitt avtal.

Vi har standard enkel, standard dubbel, superior dubbel, familjerum och 2 olika typer av sviter.

Ja, vi har ett lekrum och ett mindre gamingroom med playstation.

Här kan du hitta mer info gällande barn på spa:  barntider på spa

Vi vill gärna tillgodose både barnfamiljer och gäster som söker lite mer lugn och ro. Därav har vi valt att ha en begränsad tillgång till spa för barn under vissa tider. Se gärna mer info under fliken spa: entré och öppettider

Olika paket har olika incheckningstider, se just ditt bokade paket