OM OSS

Fakta om

Den tre sekel långa traditionen fortsätter…

Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och är omgivet av en ljuvlig Brunnspark, som också blivit utsedd till Sveriges vackraste park. Vi erbjuder ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter. Vi är en komplett konferensanläggning med hög ambitionsnivå och vår restaurang, Brunnsrestaurangen, förädlar lokala råvaror från land och hav och dukar upp för middagar med show och dans. Besök vårt härliga spa, det är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Hos oss kan du räkna med omtanke och omsorg i alla lägen!

Affärsidé
Ronneby Brunn ska med en unik kombination av anrik brunnsmiljö och modern resort erbjuda affärsgäster och privatpersoner en energigivande plats för nöje, avkoppling och utveckling.

Mission
Vi skapar upplevelser som berör och berättas vidare av våra gäster. Det gör vi genom närvaro, öppenhet och flexibilitet samt att för varje årstid nyttja de speciella förutsättningar som brunnsmiljön ger.

Vision
Skapa den moderna brunnsmiljön och därigenom göra Ronneby Brunn till Sydsveriges mest välbesökta resort.

Ronneby Brunns ledstjärna
Modern brunnsmiljö

Här hittar du fakta om anläggningen.

 

Rum
Hotellrum 264
Antal bäddar 600
Handikapp 5
Dubbelrum 120
Minisviter 139
Sviter 6

 

Fritidsaktiviteter
Spa, Motionsrum, Brunnsbadet (säsongsöppet sommartid), tempererad utomhuspool, 6 tennisbanor, 11 golfbanor inom 45 min varav den närmaste ca 500 m från receptionen, minigolf, samt ett brett utbud av färdiga eller skräddarsydda gruppaktiviteter.

 

Kommunikationer
Flyg: Ronneby Flygplats 6 km
Tåg: Ronneby Central 2 km
Buss: Ronneby Central 2 km

 

Konferens
Konferenslokaler 15
Grupprum 15
Kongresshall 1
Maxantal i största lokalen:
550 i biosittning/300 i skolsittning

 

Receptionen
Receptionen är bemannad dygnet runt, året runt. Incheckning sker från kl. 14.00 alla dagar (15:00 under sommartid). Utcheckning kl. 11.00 alla dagar. Vid sen ankomst vänligen meddela receptionen +46 457 750 00. Fri parkering både i anslutning till huvudbyggnaden och till spa. Trådlöst internet finns.