Njut av det goda livet

Nytta & nöje sedan 1705

RONNEBY BRUNN

Nanne Grönvall

med Karl Martindahl Band 23 Mars

23 Mars

Nanne Grönvall & Karl Martindahl gör entré på Ronneby Brunn den 23 mars för en oförglömlig musikalisk kväll!
 
Upplev magin när Nanne levererar sina hits och överraskar med personliga favoriter, ackompanjerade av det dynamiska bandet Karl Martindahl Band. Från nostalgiska toner till pulserande rytmer skapar de en unik musikalisk resa.
 
För den perfekta vistelsen erbjuder Ronneby Brunn ett exklusivt nöjespaket. Inkludera ett besök i vårt spa, avnjut en 3-rätters middag före showen och avsluta kvällen med en god natts sömn. Morgonen därpå väntar en härlig frukost för en optimal start på dagen.
 
Upplev hela paketet och gör din kväll med Nanne Grönvall till en minnesvärd helhetsupplevelse! Säkra din plats för en kväll fylld av överraskningar, dans och eviga minnen! 
Ronnebybrunn Show Nanne Hero 3
Detta ingår i

Paketet

Upplev ikonen Nanne Grönvall i en oslagbar mix av hennes största hits, tillsammans med Karl Martindahls Retro Experience. En musikalisk resa genom de stora 70- och 80-tals låtarna väntar! För att förhöja din vistelse har vi skapat det ultimata nöjespaketet, en förförisk kombination av avkoppling, gourmetmat och en oförglömlig musikalisk show.

Detta ingår i vårt paket

Pris:

Ronneby brunn

Det bästa med Nanne Grönvall & Karl Martindahl Band

Nanne Grönvall: Med över 35 år som artist har Nanne Grönvall inte bara markerat sin närvaro i svensk musik utan även satt sin prägel på nöjeshistorien. Från en seger i Melodifestivalen 1996 med ”Den Vilda” till hits som ”Håll Om Mig” och ”Highland”, har Nanne konsekvent levererat kvalitet och passion. Med en imponerande lista av framträdanden i Melodifestivalen och en mångsidighet som artist och låtskrivare har Nanne Grönvall en plats i hjärtat av svenskt nöjesliv.

Karl Martindahls Retro Experience: Ta del av en musikalisk upplevelse resa genom pop- och rockhistorien i två akter med Karl Martindahl. Med sin Retro Experience bjuder Karl på ljuvliga tolkningar av noga utvalda låtar från 50, 60 & 70-talet. Från Elvis och The Beatles till Queen och David Bowie, levereras en sprakande show fylld med känsla och professionalism. Karl Martindahl tar publiken med på en musikalisk resa där varje ton är en nostalgitripp till de stora ikonerna.

Ronnebybrunn Show Nanne Hero 2
RONNEBY BRUNN

Boka ditt Nöjespaket nu och låt dessa två fenomenala artister fylla din kväll med magi, glädje och musikalisk mångfald!

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.