KONFERENS

Möteslokaler

Vi har anpassat våra möteslokaler för Covid-19 genom anpassade sittningar med avstånd.
Handsprit är uppsatt i alla lokaler.

För mer information, besök denna sida om anpassade konferenser.

Totalt erbjuder vi 22 st fräscha konferenslokaler i varierade storlekar.

Översiktskarta Ronneby Brunn

Lokalerna finns placerade på tre olika avdelningar på hotellet.

Huvudbyggnaden Här erbjuds sex stycken konferenslokaler med totalt 500 kvm. Eken är perfekt för 12 personer, möblerad i styrelsesittning. Lilla Salen kan möbleras både i skolsittning för 40 personer, biosittning för 70 personer eller u-bord för 30 personer. Medan Stora Salen tar in 250 personer i biosittning och 120 personer i skolsittning.

Silver Hill – KonferensCenter Förutom högklassigt boende erbjuder Silver Hill en mängd konferenslokaler, såväl små grupprum som större samlingslokaler. Balder, Brage, Oden och Tor kan var och en ta upp till 90 personer i biosittning medan våra grupprum i olika storlekar kan möbleras för mellan 5 och 25 personer.

Blekinge Convention Center
Kongresshallen är till för alla större arrangemang. Här finnas kapacitet att parallellt anordna flera olika evenemang. Fast och portabel scen samt vikväggar ger flexibilitet i delar av kongresshallen. Anläggningen har en besökskapacitet på upp till 2000 gäster samtidigt. Nyrenoverad september 2015.

Samtliga lokaler har internet, blädderblock, whiteboard, takmonterad projektor, block och pennor. I våra större lokaler finns mikrofon alternativt mygga. Isvatten finns i alla lokaler. Vi utvecklar ständigt vår anläggning för att möta de höga krav som ställs på ett fyrstjärnigt konferenshotell.

 

Vill ni komma i kontakt med vår konferensvärd för mer information, vänligen ring +46 766 327 521.

OFFERFÖRFRÅGAN

Få ett prisförslag