KONFERENS

Aktiviteter

Aktiviteter
Vi erbjuder ett attraktivt och väl varierat utbud av energigivande aktiviteter inne och ute i våra fantastiska omgivningar. Vi är granne med en av Sveriges största och vackraste parker, Brunnsparken, med stora ytor för rekreation. I samarbete med välrenommerade arrangörer erbjuder vi roliga och gruppstärkande aktiviteter för alla typer av företag och organisationer. Vi har även friskvårdsaktiviteter på vårt eget SPA. Endast en rejäl drive från hotellet ligger Ronneby Golfklubb.

Från trubadur och standup till shower och storband
Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges nöjesmetropoler. Sedan flera år erbjuder vi krogshower, dansband, komik, artister och schlager varvas om vartannat. Våra välbesökta julshower med julbord bokas av både företag och privatpersoner. På sommaren är Brunnsterrassen en riktig höjdpunkt för större företagsevenemang med utsikt över äventyrsbadet, Brunnsparken och möjlighet till nöje på vår utomhusscen. Givetvis serverar vi även vår grillbuffé. Tillsammans med våra samarbetspartners skräddarsyr vi ett nöje som passar din konferens med tillhörande ljud, ljus och dekor.

Mer eller mindre traditionella konferensaktiviteter
Brunnsspelet
Antal: från 10 pers.
Längd: ca 1-1,5h
Brunnsspelet är en aktivitet som passar både stora och små grupper och innehåller knep & knåp samt teambuilding.

Lättsam femkamp
Antal: från 10 pers.
Längd: ca 1-1,5h
Passar de flesta grupper. Stövelkastning, Familjen Larsson, knep & knåp, Bandyslalom, ordgåtor, blåsrör. Är några av de kamper man kan mötas i.

Guidad tur i Brunnsparken
Antal: från 10 pers
Tid: ca 1,5h
-Avsluta eller påbörja konferensdagen med en skön promenad i Brunnsparken tillsammans med guide som berättar om Brunnsparkens historik och provsmaka den järnberikade brunnsvattnet.

Friskvård på SPA
Antal: upp till 20 pers./gång
-Starta eller avsluta konferensen med ett gemensamt pass på spa.
Vår passlokal rymmer 20 personer. Exempel på gemensamma pass med er konferens, möhippa/svensexa eller kompisgänget är zumba, yoga, cirkelträning. Vattenpass/gympa går också bra att boka, innan öppning eller efter stängning på spa. (Spa har öppet kl 08.30-19.30)

Vi har även en rad aktiviteter som vi kan erbjuda tillsammans med vår samabetspartner Contrast, Aktiviteket.

Need 4 speed
Antal: Från 10 pers
Tid: 2h
En tävling och poängjakt som tar er till intressanta platser i omgivningarna där ni befinner er.
Här är lika stor del ett strategispel, en spännande jakt och ett roligt sätt att uppleva en geografisk plats.

Tv(e)kampen
Antal: Från 10 pers
Tid: Middagsaktivitet
En aktivitet som avslöjar era såpakunskaper, får er att leva ut era artistdrömmar, gnugga geniknölarna och bräda kollegorna i kulturell tv-historia.


Kontakta oss för er information om vad som kan passa just er! Kontakta oss på 0457-750 00 eller reservation@ronnebybrunn.se

OFFERFÖRFRÅGAN

Få ett prisförslag