I MODERN BRUNNSMILJÖ

Konferenspaket

Gå utanför ramarna och ta med dina kollegor på en konferens som inte bara innebär en heldag i konferenslokalen. Testa kreativa möten i Brunnsparken med filt och picknickkorg. Hjälp dina kollegor till välbefinnande med aktiviteter som yoga och meditation som avslutas i våra varma badtunnor i den vackra SPA-trädgård.

VÅRA KONFERENSPAKET
VI SKRÄDDARSYR ER UPPLEVELSE

Kongress

Vi hjälper er med den perfekta tillställningen! Vi kan hjälpa dig att anordna galakväll och stora fester. Vi har samarbetspartners för nöje, dekor och teknik. Vårt kök komponerar härliga menyer för just ditt evenemang. Kontakta oss så skräddarsyr vi en unik uppelvelse för dig och dina gäster!

KONGRESS
OFFERTFÖRFRÅGAN

Få ett prisförslag

Välkomna att konferera i en unik miljö – skärgårdsnära och lättillgängligt i vackra Blekinge! Vi har en hög ambitionsnivå där vi lägger trygghet, kvalitet och service i främsta rummet.

Har du frågor eller vill boka in ett möte? Kontakta oss så hjälper vi dig. Ring oss på 0457-750 00 eller maila till reservation@ronnebybrunn.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

AVSTÅND

Hitta till oss

Med bil når man Ystad från hela södra Sverige inom 2,5 timmar, tågstationen ligger endast 5 minuter med bil från Ystad Saltsjöbad.

Flyg:

Stockholm Bromma 45 min

Tåg:

Malmö 50 min
Kastrup: 1,5h

Bil:

Sturup 5 min
Karlskrona 85 min