MAT & DRYCK

Dagens Lunch

Dagens lunch  

Vuxen 119:- pers

Barn 0 – 12 år 59:- pers

Pensionär 98:- pers,: från måndag den 20/9 : mellan kl 12.30 – 13.45

Öppettider vardagar: 11.30-14.00

Lördag/Söndag mellan kl 12.00 – 15.00

 

 

Lunchmeny vecka 47

Mån:

Marinerad kycklinglårfilé med BBQ-sås och rostad potatis.

Stekt rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis.

Tis:

Stekt fläsk med löksås, lingon och kokt potatis.

Strimlad kyckling med purjolök, paprika och penne rigate i currysås.

Ons:

Wallenbergare med potatismos, brynt smör, gröna ärtor och lingon.

Stekt sill med potatismos och hovmästarsås.

Tors

Slottsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och kokt potatis.

Pocherad torsk med vitvinssås och kokt potatis.

Fre:

Fläskschnitzel med bearnaisesås, stekt potatis och gröna ärtor.

Pasta Carbonara med färskmalen svartpeppar och riven parmesan.

Lör:

Brunnens Lasagne med lök & tomatsallad.

Kroppkakor med lingon och skirat smör/bechamelsås.

Sön:

Helstekt kotlettrad med pepparsås och råstekt potatis.

Spaghetti och köttfärssås

Lunchmeny vecka 48

Mån:

Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingon.

Dill & citronbakad lax med kall örtcrème och kokt potatis.

Tis:

Kycklinggryta med röd curry, kokosgrädde, limeblad och bambuskott, serveras med ris.

Pasta med fläskfilé, lök, champinjoner och färska örter i krämig sås.

Ons:

Biff Stroganoff med ris och smetana.

Fläsknoisette med rostad paprikasås och stekt potatis.

Tors

Brunnens lasagne med lök och tomatsallad.

Stekt torsk med dillmajonnäs och kokt potatis

Fre:

Pankopanerad kycklingfilé med dragoncrème och rostad potatis.

Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis.

Lör:

Brässerad skinkstek med rödkål, äpple, kokt potatis och timjansgräddsås.

Spaghetti och köttfärssås med riven parmesan

Sön:

Bouef Bourguignon med potatismos.

Pocherad kolja med skaldjurssås och kokt potatis.