MAT & DRYCK

Dagens Lunch

Välkommen till Brunnsrestaurangen!

Måndag-fredag 11.30-14.00
Vuxen- 119: –
Pensionär – 95: -(kuponghäfte pensionär 750:-)
Barn 0–12 år 59: –

Helglunch kl 12.00-15.00
Lördag, söndag 150:-

Varmt välkomna!

Lunchmeny v.3

Måndag:
Schnitzel med skysås, gröna ärtor och stekt potatis.
Kapkummel med citronsås och dillslungad potatis.

Tisdag:
Stekt fläsk med bruna bönor.
Mandelbakad sej med örtcrème och kokt potatis.

Onsdag:
Kalvfärslimpa fylld med fetaost och soltorkad tomat, tzatziki och rostad potatis.
Kokt torsk med brynt smör, färsk riven pepparrot och räkor.

Torsdag:
Biff Stroganoff med smetana och ris.
Pocherad vitling med skaldjurssås och kokt potatis.

Fredag:
Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rostade rotfrukter.
Havets Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor och brynt smör.

Lördag:
Helglunch 150:-

Söndag:
Helglunch 150:-

Lunchmeny v.4

Måndag:
Fläsknoisette med kantarellssås och stekt potatis.
Fiskgratäng med smak av skaldjur och vitt vin.

Tisdag:
Kycklinggryta med röd curry, kokosgrädde, limeblad och bambuskott samt jasminris.
Pocherad kolja med dill & kaviarsås samt kokt potatis.

Onsdag:
Pannbiff med stekt lök, skysås och lingon.
Ångad flundra med pepparrotssås och dillslungad potatis

Torsdag:
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis.
Kokt torsk med ägg & persiljesås samt kokt potatis.

Fredag:
Blekingekroppkakor med brynt smör och lingon / béchamelsås.
Stekt sill med potatismos och hovmästarsås.

Lördag:
Helglunch 150:-

Söndag:
Helglunch 150:-