MAT & DRYCK

Dagens Lunch

Välkommen till Brunnsrestaurangen!

Måndag-fredag 11.30-14.00
Vuxen- 119: –
Pensionär – 95: -(kuponghäfte pensionär 750:-)
Barn 0–12 år 59: –

Helglunch kl 12.00-15.00
Lördag, söndag 150:-

Varmt välkomna!

Lunchmeny v.8

Måndag:
Gratinerad fylld falukorv, serveras med potatismos och bostongurka.
Stekt panerad rödspätta med dansk remoulad och kokt potatis.

Tisdag:
Marinerad kyckling med varm basilikasås och ris.
Pocherad kolja med skaldjurssås och dillslungad potatis.

Onsdag:
Kassler med bacon, grädde, champinjoner, lök, konjak & parmesanrostad potatis.
Fiskgratäng med smak av färska örter och vitt vin.

Torsdag:
Fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaise.
Pocherad sej med gräddstuvade morötter och kokt potatis.

Fredag:
Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon.
Pocherad flundrafilé med pepparrotssås och kokt potatis

Lördag:
Helglunch 150:-

Söndag:
Helglunch 150:-

Lunchmeny v.9

Måndag:
Stekt fläsk med löksås och lingon.
Kapkummel med citronsås och kokt potatis.

Tisdag:
Brässerad skinkstek med rödkål och äpple, gräddsås och kokt potatis.
Kokt torsk med ägg & persiljesås.

Onsdag:
Wallenbergare med potatismos, brynt smör, gröna ärtor och lingonsylt.
Mandelbakad sejfilé med örtcrème och kokt potatis.

Torsdag:
Biff Stroganoff med smetana och ris.
Pocherad kolja med skaldjurssås och dillslungad potatis.

Fredag:
Pankopanerad kycklingfilé med dragoncrème och rostad potatis.
Fiskgryta med saffran, fänkål, blåmusslor och räkor.

Lördag:
Helglunch         150:-

Söndag:
Helglunch         150:-