MAT & DRYCK

Dagens Lunch

Dagens lunch  

Vuxen  129:- pers

Barn 0 – 12 år  79:- pers

Pensionär 108:- pers  : mellan kl 12.30 – 13.45

Öppettider vardagar: 12.00 -15.00

Lördag/Söndag mellan kl 12.00 – 15.00

Lunchmeny på Brunnsterrassen vecka 27,  start måndag 4 juli 

Mån
Ugnsbakad kycklingbröstfilé med en krämig currysås och ångat jasminris
Spaghetti med köttfärssås
Quornfilé med currysås och jasminris

Tis:
Helstekt fläskytterfilé med bearnaisesås och rostad färskpotatis
”Klassikern” Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och kokt sommarpotatis
Örtbakad spetskål med bönpuré och ris

Ons:
Krämig Biffgryta med primörer och kokt färskpotatis
Korv Stroganoff med ångkokt ris
Tortellini fylld med ricotta och spenat, serveras i tomatsås

Tors :
Kalvfärslimpa fylld med soltorkade tomater och fetaost, rostad sommarpotatis och tzatziki
Ugnsgratinerad falukorv med husets potatismos
Rostad pumpa med kikärtor och tomat

Fre:

Pocherad Kolja med kall örtcrème och kokt färskpotatis
Brunnens hemlagade Lasagne med lök & tomatsallad.
Vegetarisk lasagne med lök & tomatsallad

Lör:

Örtbakad fläskkarré serveras med ratatouille och rostad sommarpotatis
Pannkakor med sylt och vispgrädde
Chiabakad aubergine med belugalinser och rödbetspuré

Sön:

Ugnsgratinerad kassler med en krämig svampsås och kokt färskpotatis
Flygande Jacob serveras med ångkokt ris
Quornfilé med stekta grönsaker, svampsås och färskpotatis

Lunchmeny vecka 28 Brunnsterrassen  ( start måndag 11 juli  ) 

Mån:
Terrassens pannbiff med skysås, lingon och kokt sommarpotatis.
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos.
Bulgur med rostade kikärtor, grönsaker och sweet chilicrème

Tis:
Asiatisk kycklinggryta med röd curry, limeblad, bambuskott i en krämig kokosgrädde samt jasminris.
Husets korv Stroganoff med ris.
Quorngryta med gul curry, limeblad, bambuskott och kokosgrädde samt jasminris.

Ons:
Pocherad torsk med skaldjurssås och kokt svensk färskpotatis.
Brunnens hemlagade lasagne med lök & tomatsallad.
Vegetarisk lasagne med lök & tomatsallad

Tors :
Helstekt kotlettrad med krämig kantarellsås och  svensk färskpotatis.
” Klassikern ” Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt sommarpotatis.
Chiabakad aubergine med belugalinser och rödbetspure

Fre:
Ugnsbakad kycklingfilé med krämig dragonsås och rostade rotfrukter.
Pannkakor med sylt och grädde.
Quornfilé med dragonsås och rostade rotfrukter

Lör:
Husets Chili con carne serveras med ångkokt ris och frasiga nachos.
En krämig god klassiker ” Pasta Carbonara ”
Chili con carne med ris och nachos

Sön:
Slottsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och kokt  sommarpotatis
Flygande Jacob serveras med ångkokt ris
Tortellini fylld med ricotta och spenat, serveras med tomatsås