MAT & DRYCK

Dagens Lunch

Dagens lunch  

Vuxen 119:- pers

Barn 0 – 12 år 59:- pers

Pensionär 98:- pers,: från måndag den 20/9 : mellan kl 12.30 – 13.45

Öppettider vardagar: 11.30-14.00

Lördag/Söndag mellan kl 12.00 – 15.00

 

 

Lunchmeny vecka 38

Mån:
Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon.
Pasta med fläskfilé, lök, champinjoner och färska örter i krämig sås.

Tis:
Biff Stroganoff med ris och smetana.
Gratinerad falukorv med senapssås och potatismos.

Ons:
Fläsknoisette med rostad paprikasås och stekt potatis.
Kycklinggryta med röd curry, kokosgrädde, limeblad och bambuskott, serveras med ris.

Tors:
Brunnens lasagne med lök och tomatsallad.
Stekt torsk med dillmajonnäs och kokt potatis.

Fre:
Pankopanerad kycklingfilé med dragoncrème och rostad potatis.
Bruna bönor med stekt fläsk.

Lör:
Kassler med bacon, grädde, champinjoner, lök, konjak & parmesanrostad potatis.
Spaghetti och köttfärssås med riven parmesan.

Sön:
Bouef Bourguignon med potatismos.
Pocherad kolja med skaldjurssås och kokt potatis.

Lunchmeny vecka 39

Mån:
Marinerad kycklinglårfilé med BBQ-sås och rostad potatis.
Stekt rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis.

Tis:
Stekt fläsk med löksås, lingon och kokt potatis.
Strimlad kyckling med purjolök, paprika och penne rigate i currysås.

Ons:
Wallenbergare med potatismos, brynt smör, gröna ärtor och lingon.
Stekt sill med potatismos och hovmästarsås.

Tors
Slottsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och kokt potatis.
Pocherad torsk med vitvinssås och dillslungad potatis.

Fre:
Fläskschnitzel med bearnaisesås, stekt potatis och gröna ärtor.
Pasta Carbonara med färskmalen svartpeppar och riven parmesan.

Lör:
Ungersk Gulasch med smetana och kokt potatis.
Kroppkakor med brynt smör/béchamelsås och lingon.

Sön:
Helstekt kotlettrad med pepparsås och råstekt potatis.
Dill & citronbakad lax med kall örtcrème och kokt potatis.