MAT & DRYCK

Catering

Midsommarbuffé  – 445:-/pers.

Löksill, Senap & maltwhiskeysill, Stekt inlagd strömming, Ägghalvor med majonnäs och räkor, Kallrökt lax, Pepparrotscrème, Matjesill, Gräddfil, Gräslök, Kokt färskpotatis, Rostbiff, Pickles, Rostad lök, Potatissallad, Fransk potatissallad, Grönsallad x 2, Dressing x 2, Smör & bröd, Janssons, Köttbullar, Prinskorv, Fruktfat, Jordgubbstårta

Bröllopsbuffé / studentfest  – 445:-/pers.

Grillade grönsaker, Bulgursallad, Örtkryddad fransk potatissallad, Skagenröra, Fruktfat, Ostfat med kex, Charktallrik, Baguetter & smör, Helstekt grillad ryggbiff med potatisgratäng och skysås, Halstrad lax med rostade rotfrukter och champagnesås, Citron & marängtarte med hallonmousse och färska bär.

Svensexa tvårätters – 295:-/pers.

Oxcarpaccio med tryffelcrème, grovmalen svartpeppar, picklad rödlök, riven parmesan och rostade surdegskrutonger.
Hamburgare på högrev och bringa, serveras i briochbröd med syrad rödlök, jalapenocreme, bacon, cheddarost samt parmesangratinerade pommes.

Möhippa tvårätters – 325:-/pers.

Varmrökta räkor med limeaioli och vitlöksbröd.
Bakad röding med champagnesås smaksatt med gräslök och forellrom, smörslungad färskpotatis, syrad fänkål och grillad grön sparris.

Födelsedagsfest trerätters  – 395:-/pers.

Varmrökta räkor med limeaioli och vitlöksbröd
Lågtempererad gödkalvytterfilé med oxmärgssky, potatisgratäng och primörer
Hallonmoussetårta med färska hallon och halloncoulis