MAT & DRYCK

Julkasse

Julkasse för Två – 365:- ex. moms

Köp årets Julkasse för två! Perfekt Julklapp för er personal eller med nära och kära!

Ring till 0457 – 750 00 eller maila reception@ronnebybrunn.se för att boka er julkasse!

365:- ex. moms

409:- ink. moms

Detta ingår i årets Julkasse

TALLRIK 1
1. Löksill
2. Senap & maltwhiskeysill
3. Kräftsill
4. Stekt inlagd sill
5. Gravad lax + Kallrökt lax
6. Laxpaté + Varmrökt smörfisk
7. Sillsallad + kokt ägg med majonnäs och dill

TALLRIK 2
1. Julskinka
2. Rostbiff + Onsalakorv
3. Julsylta + Kanelfläsk
4. Janssons
5. Prinskorv
6. Köttbullar
7. Revben

TILLBEHÖR À PART
Hovmästarsås
Pepparrotscrème
Rödbetssallad
Potatissallad
Mimosasallad
Senap sötstark
Senap apelsin & rom
Smör
Vörtbröd

MAT & DRYCK

Catering

Midsommarbuffé  – 445:-/pers.

Löksill, Senap & maltwhiskeysill, Stekt inlagd strömming, Ägghalvor med majonnäs och räkor, Kallrökt lax, Pepparrotscrème, Matjesill, Gräddfil, Gräslök, Kokt färskpotatis, Rostbiff, Pickles, Rostad lök, Potatissallad, Fransk potatissallad, Grönsallad x 2, Dressing x 2, Smör & bröd, Janssons, Köttbullar, Prinskorv, Fruktfat, Jordgubbstårta

Bröllopsbuffé / studentfest  – 445:-/pers.

Grillade grönsaker, Bulgursallad, Örtkryddad fransk potatissallad, Skagenröra, Fruktfat, Ostfat med kex, Charktallrik, Baguetter & smör, Helstekt grillad ryggbiff med potatisgratäng och skysås, Halstrad lax med rostade rotfrukter och champagnesås, Citron & marängtarte med hallonmousse och färska bär.

Svensexa tvårätters – 295:-/pers.

Oxcarpaccio med tryffelcrème, grovmalen svartpeppar, picklad rödlök, riven parmesan och rostade surdegskrutonger.
Hamburgare på högrev och bringa, serveras i briochbröd med syrad rödlök, jalapenocreme, bacon, cheddarost samt parmesangratinerade pommes.

Möhippa tvårätters – 325:-/pers.

Varmrökta räkor med limeaioli och vitlöksbröd.
Bakad röding med champagnesås smaksatt med gräslök och forellrom, smörslungad färskpotatis, syrad fänkål och grillad grön sparris.

Födelsedagsfest trerätters  – 395:-/pers.

Varmrökta räkor med limeaioli och vitlöksbröd
Lågtempererad gödkalvytterfilé med oxmärgssky, potatisgratäng och primörer
Hallonmoussetårta med färska hallon och halloncoulis