Njut av det goda livet

Nytta & nöje sedan 1705

Konferens & Möten

Konferens & fortbildning
för skolor

Lärare, kickstarta 2024 med att ta steget in i framtidens lärande hos oss på Ronneby Brunn Hotell! Vi är stolta över att erbjuda er skola en inspirerande plats för konferenser och fortbildningar, som inte bara höjer kompetensen utan också skapar en meningsfull och berikande upplevelse för varje deltagare.

Ronnebybrunn Konferens Segment Skola
Detta ingår i

Varför välja Ronneby Brunn för er skolkonferens?

Vår plats är inte bara en plats; den är en atmosfär fylld med historia, framtid och som är utformat för att inspirera till kreativitet och kunskapsutbyte. Våra moderna konferenslokaler är flexibla och kan anpassas efter era unika behov. Vi strävar efter att skapa en miljö som stödjer er skolas specifika mål och visioner. Med moderna tekniska faciliteter säkerställer vi att era presentationer och diskussioner flyter smidigt och effektivt. På Ronneby Brunn Hotell strävar vi efter att göra konferensupplevelser så givande och mångsidig som möjligt.

Här är några förslag på aktiviteter och möjligheter vi erbjuder för att göra er konferens för lärare minnesvärd:

Föreläsningar

Vår anläggning har både lämpliga lokaler och en professionell scen för att välkomna inspirerande föreläsare. Boka in en talare för att tillföra nya insikter och perspektiv.

Studiegrupper

Skapa en interaktiv och deltagar-centrerad konferens genom att ordna studiegrupper. Våra flexibla möteslokaler är idealiska för gruppaktiviteter och diskussioner.

Läroplan Exploration

Fördjupa er i läroplanen och ta en närmare titt på de olika aspekterna av läraryrket. Vi har resurser och utrymmen som möjliggör kreativ och fördjupad diskussion kring läroplanens frågor.

Kompetensutveckling

Utforska de tre kärnkompetenserna för lärare – didaktisk kompetens, ledarskapskompetens och relationskompetens. Planera workshops och seminarier för att fräscha upp minnet och stärka era färdigheter.

BYGG STARTKA RELATIONER OCH

Njut av gemenskapen hos oss på Ronneby Brunn!

Men en konferens handlar inte bara om innehållet på dagordningen. Det handlar om att bygga starka relationer och samarbeten mellan lärare.

På Ronneby Brunn väntar en konferensupplevelse där lärande, samarbete och starka relationer går hand i hand. Ta en paus från konferenssalen och möt naturen i vår vackra brunnspark. Unna er en stund på vårt spa för att skapa tid för reflektion och samtal och passa på att besöka vår trevliga brunns restaurang.

Boka er skolkonferens idag - En plats för lärande, samarbete och utveckling!

Långväga eller nära, vi skapar det perfekta konferenspaketet för just er. Kontakta oss nu och låt oss tillsammans skapa minnen som varar. För varje bokad skolkonferens erbjuder vi särskilda förmåner och skräddarsydda paket för att säkerställa att er vistelse blir så givande som möjligt.

Välkommen till Ronneby Brunn, vi ser fram emot er ankomst!

Ronnebybrunn Skolor Konferens
RONNEBY BRUNN

Utbilda, Inspirera, Förnya - Din konferensdestination på Ronneby Brunn

KONFERENS & MÖTEN

Skicka förfrågan

Kontakta oss för personlig service

På Ronneby Brunn förstår vi vikten av framgångsrika möten och konferenser. Vårt dedikerade team är här för att hjälpa dig skräddarsy just ditt evenemang. Berätta för oss om dina behov och önskemål genom att lämna din e-postadress och en kort beskrivning.

Inom 24 timmar kommer vi att kontakta dig med en skräddarsydd offert. Låt oss tillsammans göra ditt nästa möte på Ronneby Brunn minnesvärt!

Nyttig information

VÄLkOMMEN TILl

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn ligger i Ronneby, mitt i ma-giska Blekinge. Du tar dig enkelt och smidigthit på flera olika sätt!

MED BIL

Precis utanför Ronneby går E22.

FLYG TILL RONNEBY

Du kan flyga mellan Ronneby Air-port och Stockholm dagligen. Avgång från/tillbåde Bromma och Arlanda. Flygtid ca 50 min. Avståndet mellan hotellet och flygplatsenär ca 7 km.

TÅG TILL RONNEBY

Du kan flyga mellan Ronneby Air-port och Stockholm dagligen. Avgång från/tillbåde Bromma och Arlanda. Flygtid ca 50 min.Avståndet mellan hotellet och flygplatsenär ca 7 km

FÄRJA TILL BLEKINGE

DFDS färjelinje mellan Karlshamn ochKlaipeda i Litauen tar ca 14 timmar. Stena Lines färja mellan Karlskrona ochGdynia i Polen tar ca 10,5 timmar.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.