Njut av det goda livet

Nytta & nöje sedan 1705

Konferens & Möten

Hybridmöten på
Ronneby Brunn

Sydöstra Sveriges modernaste konferenslösning

Vare sig ni föredrar att mötas ansikte mot ansikte, via digitala medel eller genom en mix av båda erbjuder vi en fantastisk teknisk lösning i vår konferenslokal Med passande teknik skapas en stark känsla av samhörighet och avståndet blir oväsentligt för alla deltagare.

Ronnebybrunn Konferens Segment Skola
Detta ingår i

Vad är ett hybridmöte?

Ett hybridmöte är en form av möte som kombinerar både fysisk närvaro och deltagande via digitala plattformar. I ett hybridmöte kan deltagare vara fysiskt närvarande i samma rum samtidigt som andra deltagare ansluter sig via video från olika platser. Detta format har blivit alltmer populärt – särskilt i och med den ökande digitaliseringen och behovet av flexibilitet i arbetslivet.

Fördelarna med hybridmöten är många. De erbjuder flexibilitet och tillgänglighet för deltagare som kanske inte kan vara fysiskt närvarande på grund av avstånd eller andra omständigheter. Det ger också möjlighet för en bredare deltagarkrets eftersom personer från olika geografiska platser enkelt kan delta. Hybridmöten kan även bidra till minskad resebelastning och därmed en positiv miljöpåverkan.

Utöver den tekniska aspekten är det viktigt med god mötesledning. Mötesledaren bör se till att alla deltagare oavsett hur de deltar känner sig inkluderade och har möjlighet att bidra. Detta kan innebära att man regelbundet kontrollerar och engagerar de som deltar på distans, samt säkerställer att mötet följer en strukturerad agenda.

Hybridmöten representerar en modern och anpassningsbar mötesform som sannolikt kommer att fortsätta växa i popularitet, särskilt i en värld där flexibilitet och digital närvaro blir allt viktigare i yrkeslivet.

”Vår ambition är att bli ett av förstahandsvalen för arrangörer som vill organisera möten med deltagare från hela Sverige, utan att det finns ett krav på att alla ska samlas på samma plats.

Med våra moderna konferenslösningar kan vi erbjuda möjligheten att hålla nationellt spridda möten.

– Henrik Svensson, Platschef

BYGG STARTKA RELATIONER OCH

Njut av gemenskapen hos oss på Ronneby Brunn!

Men en konferens handlar inte bara om innehållet på dagordningen. Det handlar om att bygga starka relationer och samarbeten mellan lärare.

På Ronneby Brunn väntar en konferensupplevelse där lärande, samarbete och starka relationer går hand i hand. Ta en paus från konferenssalen och möt naturen i vår vackra brunnspark. Unna er en stund på vårt spa för att skapa tid för reflektion och samtal och passa på att besöka vår trevliga brunns restaurang.

Boka er skolkonferens idag - En plats för lärande, samarbete och utveckling!

Långväga eller nära, vi skapar det perfekta konferenspaketet för just er. Kontakta oss nu och låt oss tillsammans skapa minnen som varar. För varje bokad skolkonferens erbjuder vi särskilda förmåner och skräddarsydda paket för att säkerställa att er vistelse blir så givande som möjligt.

Välkommen till Ronneby Brunn, vi ser fram emot er ankomst!

Ronnebybrunn Skolor Konferens
RONNEBY BRUNN

Utbilda, Inspirera, Förnya - Din konferensdestination på Ronneby Brunn

KONFERENS & MÖTEN

Skicka förfrågan

Kontakta oss för personlig service

På Ronneby Brunn förstår vi vikten av framgångsrika möten och konferenser. Vårt dedikerade team är här för att hjälpa dig skräddarsy just ditt evenemang. Berätta för oss om dina behov och önskemål genom att lämna din e-postadress och en kort beskrivning.

Inom 24 timmar kommer vi att kontakta dig med en skräddarsydd offert. Låt oss tillsammans göra ditt nästa möte på Ronneby Brunn minnesvärt!

Nyttig information

VÄLkOMMEN TILl

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn ligger i Ronneby, mitt i ma-giska Blekinge. Du tar dig enkelt och smidigthit på flera olika sätt!

MED BIL

Precis utanför Ronneby går E22.

FLYG TILL RONNEBY

Du kan flyga mellan Ronneby Air-port och Stockholm dagligen. Avgång från/tillbåde Bromma och Arlanda. Flygtid ca 50 min. Avståndet mellan hotellet och flygplatsenär ca 7 km.

TÅG TILL RONNEBY

Du kan flyga mellan Ronneby Air-port och Stockholm dagligen. Avgång från/tillbåde Bromma och Arlanda. Flygtid ca 50 min.Avståndet mellan hotellet och flygplatsenär ca 7 km

FÄRJA TILL BLEKINGE

DFDS färjelinje mellan Karlshamn ochKlaipeda i Litauen tar ca 14 timmar. Stena Lines färja mellan Karlskrona ochGdynia i Polen tar ca 10,5 timmar.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.