KONFERENS OCH MÖTEN

Fem tips för en lyckad konferens på
Ronneby Brunn

1. Planera i god tid

En lyckad konferens kräver noggrann planering och omsorg om detaljerna. Att börja tidigt säkerställer att inget överses och ökar chansen att få den önskade platsen och att ha många deltagare. En bra planering kan göra stor skillnad för konferensens framgång.

På Ronneby Brunn Konferenshotell hjälper vi dig att planera din konferens precis som du vill ha den.

2. Håll en tydlig Agenda.

Det är viktigt att redan vid konferensens start vilken agenda som gäller, inklusive tiderna för pauser, fika, lunch och middag. På så sätt vet deltagarna vad som förväntas och kan fokusera på mötet istället för att funder över schemat. Att hålla sig till schemat hjälper också till att bibehålla en känsla av organisation och struktur under hela konferensen.

Ronneby Brunn kan erbjuda konferenser och kongresser hjälp med information och logistik med hjälp av flera olika digitaliserade metoder som agenda direkt i telefonen eller på våra tv-skärmar runt om hela hotellet.

3. Kombinera nytta med nöje

Var sak har sin tid och den ena främjar den andra. Lägg in roliga aktiviteter och övningar för att skapa interaktivitet och hålla deltagarna alerta. Genom att balansera informativt innehåll med roliga aktiviteter, kommer deltagarna att uppleva konferensen som mer engagerande, minnesvärd och givande.

På Ronneby Brunn kan du koppla av på Garden Spa, strosa runt och samla energi i Brunnsparken eller höja pulsen med en Padelturnering. På kvällen kan du besöka populära Living Room med musikquiz eller en karaokekväll. 

4. Håll energin uppe

På konferenser kan det vara lång tid mellan måltiderna. Men det brukar inte saknas fika och andra godsaker. Även om kakor och godis är gott kanske det inte alltid är den bästa energikicken Blanda fikat med frukt och hälsosamma alternativ så att alla orkar med.

5. Utvärdera konferensen

Ta tid att reflektera över konferensen du hade. Vad fick du ut av den? Vad fick medarbetarna ut av den? Uppfyllde du syftet? Och viktigast av allt: vad kan du göra bättre nästa gång?

Sammanställ resultaten och applicera dom på verksamheten.

RONNEBY BRUNN

Dags att boka din konferens? Skicka offertförfrågan.​

Ta kontakt med oss, så återkopplar vi så snabbt vi kan till dig.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.