Njut av det goda livet

Nytta & nöje sedan 1705

Välkommen till Ronneby Brunn - Din Partner för Inspirerande Fackförbundsmöten!

Varför välja ronneby brunn för

Ert nästa fackförbundsmöte?​

Ronneby Brunn erbjuder inte bara en inspirerande miljö i hjärtat av den vackra Brunnsparken, utan även erfarenheten och expertisen att arrangera framgångsrika möten och konferenser för fackförbund.

UTFÖR ERA MÖTEN I EN

Inspirerande Miljö

Låt ert nästa fackförbundsmöte glittra i ljuset av den tidlösa skönheten hos Ronneby Brunn och den prisbelönta Brunnsparken, Sveriges vackraste park 2005. Stig in i en verklighet där historiens elegans möter modern komfort och skapar en mötesplats som är lika inspirerande som den är funktionell.

Dyk ned i den rika historien av Ronneby Brunn, en blomstrande kurort, och låt ert möte badas i atmosfären från ”Sveriges Trädgård”.

Er organisation förtjänar en plats där viktiga beslut kan vävas samman med aktiviteter och här på Ronneby Brunn blomstrar möten i en förtrollande miljö där lugnet från naturen blir er allierade i effektivitet och kreativitet.

Ronnebybrunn Fackförbund

Varför ska du välja Ronneby Brunn

Dedikerade Mötesplanerare

Vi förstår vikten av välplanerade och effektiva fackförbundsmöten. Våra erfarna konferensvärd är här för att stödja er genom varje steg.

Flexibla Mötesutrymmen

Från intima styrelserum till stora konferenssalar – vi har den perfekta platsen för er diskussion och debatt.

Energi i varje tugga

Håll uppe energin under konferensen med god mat, härlig fika och välsmakande dryck.

Skräddasydda

Konferenspaket för Fackförbund

Union Day Retreat

Dagskonferens

När kvällen börjar närma sig sitt slut avnjuter ni en god natts sömn i våra bekväma sängar.

Delegate’s Dream Deal

KONFERENS MED ÖVERNATTNING

Innan julbordsshowen välkomnas ni med entré till Garden SPA. Här kan ni njuta av varma bad ute och inne.

UTFÖR ERA MÖTEN I EN

Bra att veta

TIPS INFÖR ER KONFERENS

Planering av en konferens kan vara en omfattande uppgift. Mellan att samordna talare, organisera sessioner och se till att tekniken fungerar sömlöst finns det mycket att hålla reda på. Därför har vi tagit fram tips inför din konferens som du kan läsa mer om här.

MÖTESLOKALER

Här erbjuds sex stycken konferenslokaler med totalt 500 kvm. Eken är perfekt för 12 personer, möblerad i styrelsesittning. Förutom högklassigt boende erbjuder Silver Hill en mängd konferenslokaler, såväl små grupprum som större samlingslokaler för upp till 600 personer. Se vår översiktskarta eller läs mer om våra möteslokaler här.

AKTIVITETER

När konferensen kräver en paus, varför inte dyka in i en värld av upplevelser och aktiviteter som bara väntar på att utforskas på Ronneby Brunn. Läs mer om våra aktiviteter här.

Gardenspa

Success Stories

Här på Ronneby Brunn har vi arrangerat flera av våra viktigaste möten. Den stöttande personalen och den fantastiska miljön gör varje evenemang minnesvärt.

JUl PÅ RONNEBY BRUNN

Boka Ert Nästa Fackförbundsmöte med Oss!

Brunnsparken 2
FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.