Ring oss: 0457 - 750 00

8/11 Tre & en flygel

Lill-Babs, Lotta Bromé & Benneth Fagerlund
Tre & En Flygel 

”Lill-Babs 60 år på scen!”

Folkkär. Fullfjädrad. Fantastisk.
Lill-Babs kommer att tillsammans med Lotta Bromé och pianisten Benneth Fagerlund under hösten bege sig ut på turné i en intim föreställning med det bästa ur hennes 60-åriga karriär. Lill-Babs kommer att i musik, sång, bilder och samtal med Lotta Bromé bjuda på minnen från scenens fram- och baksida, om människor hon mött och musik som berört.

Lill-Babs karriär startade när hon som 15-åring medverkade i radioprogrammet Morgonkvisten som sändes från Sundsvall. Orkesterledaren Simon Brehm som då sökte en sångerska till sin orkester imponerades av Barbro Svensson från Järvsö och engagerade den blivande Lill-Babs som vokalissa. Hon debuterade i de stora sammanhangen på Bal Palais i Stockholm januari 1954, endast 16 år gammal, resten är historia - en historia som kommer att berättas från scenen!

I föreställningen får ni kanske höra hur Lill-Babs lärde Beatles att dansa, hur det var att jobba med Sammy Davis Jr och det konstnärliga mötet med Lars Forssell, för att bara nämna något. Det blir en föreställning fylld med musik och prat med många återblickar från de 60 år som hon stått på scenen.
Facebook logo
Mailikon
Tripadvisor logo