Ring oss: 0457 - 750 00

Våra konferenslokaler

Totalt erbjuder vi 22 st fräscha konferenslokaler i varierade storlekar. Lokalerna finns placerade på tre olika avdelningar på hotellet.

Huvudbyggnaden Här erbjuds sex stycken konferenslokaler med totalt 500 kvm. Eken är perfekt för 12 personer, möblerad i styrelsesittning. Lilla Salen kan möbleras både i skolsittning för 40 personer, biosittning för 70 personer eller u-bord för 30 personer. Medan Stora Salen tar in 250 personer i biosittning och 120 personer i skolsittning.

Silver Hill - KonferensCenter Förutom högklassigt boende erbjuder Silver Hill en mängd konferenslokaler, såväl små grupprum som större samlingslokaler. Balder, Brage, Oden och Tor kan var och en ta upp till 90 personer i biosittning medan våra grupprum i olika storlekar kan möbleras för mellan 5 och 25 personer.

Ron Kongresshall
Kongresshallen är till för alla större arrangemang. Lokalens scen och nästintill oändliga flexibilitet gör att den lämpar sig för allt från mässor och utställningar av bilar till festevenemang, workshops och riktigt stora konferenser och kongresser. I anslutning till Ron finns ytterligare lokaler. OBS! Nyrenoverad under 2015. Läs mer här

Mer information

Samtliga lokaler har internet, blädderblock, whiteboard, takmonterad projektor, block och pennor. I våra större lokaler finns mikrofon alternativt mygga. Isvatten finns i alla lokaler. Vi utvecklar ständigt vår anläggning för att möta de höga krav som ställs på ett fyrstjärnigt konferenshotell.

Vill ni komma i kontakt med vår konferensvärd för mer information,
vänligen ring +46 766 327 521

Översikt konferenslokaler

För mer information om konferenslokalernas möbleringsmöjligheter, se filmen nedan.


Se Hotellet i 360 grader
Film konferenslokaler 360 grader
Facebook logo
Mailikon
Tripadvisor logo